Vijesti 23.01.2023.

Banjalučanin prijetio gasnim pištoljem pa uhapšen

ČITANJE: 1 minuta

Banjalučka policija uhapsila je lice čiji su inicijali E.M. koje je osumnjičeno da je ispred ugostiteljskog objekta drugom licu prijetilo gasnim pištoljem.

Lice čiji su inicijali E.M. uhapšeno je u petak, 20. januara, a gasni pištolj je pronađen i oduzet, saopšteno je iz Policijske uprave Banjaluka.

O događaju je obaviješten dežurni tužilac banjalučkog Okružnog javnog tužilaštva, a uhapšeno lice se sumnjiči za krivično djelo ugrožavanje sigurnosti.

Banjalučka policija uhapsila je i lice iz Žepča čiji su inicijali A.A. zbog sumnje da je počinilo krivična djela tjelesna povreda i ugrožavanje sigurnosti.

Uhapšeno lice je osumnjičeno da je u noći 19. na 20. januar napalo drugo lice, više puta ga udarajući pesnicom u glavu i tijelo, dok je istovremeno upućivalo prijetnje po život, što je kod oštećenog izazvalo strah i ugroženost.

Iz Policijske uprave Banjaluka saopšteno je da je o događaju obaviješten dežurni tužilac banjalučkog Okružnog javnog tužilaštva, koji je naredio da se nakon kompletiranja i dokumentovanja predmeta protiv lica čiji su inicijali A.A. dostavi izvještaj o počinjenim krivični djelima u redovnoj proceduri.