Magazin 12.09.2021.

Banjalučanka Mirna Samardžić – kreatorka koja usrećuje sebe i druge (VIDEO)

ČITANJE: 1 minuta

Banjalučanka Mirna Samardžić usrećuje i sebe i druge, a sfera njenog interesovanja je moda.

Biti drugačiji, a ipak biti u korak s aktuelnim modnim trendovima, to je ono što većina djevojaka želi. Neke to postižu sa odjećom kupljenom u popularnim trgovinama, a one malo spretnije i kreativnije same osmisle svoje kombinacije za svaki dan, ali i za posebne situacije. Tako je i Mirna počela.

Moderne tehnologije, savjeti iskusnih krojačica i mašta bili su dovoljini da ova nasmijana djevojka svoje želje i ostvari. Tako je od oblačenja sebe, drugarica i rodbine poželjela da napravi i nešto ozbiljnije. Nastala je prva kolekcija koju je nazvala “Afrika”.

Dok mnogi inspiraciju traže na društvenim mrežama ili među poznatim influenserima i ličnostima, njena ideja vodilja bila je nešto sasvim drugo.

Lepršave pantalone, kimona koji se mogu nositi na nekoliko načina, trendovski topići, jakna, naizgled su uobičajeni komadi odjeće, ali im je Mirna dala svoj pečat, obraćajući pažnju na neke detalje koje baš i ne viđamo često. Čekamo narednu inspiraciju i kolekciju, a do tada Mirna ima poruku .

Vedrina kojom zrači sigurno će biti lajt motiv i za druge mlade ljude koji još nisu skupili hrabrosti za prvi korak u ostvarenju svojih snova.

(E.M)