Magazin 03.06.2016.

Banjalučanka Natalija Havralenko predstavila novi singl i video spot

ČITANJE: 2 minute

Natalija nije krila emocije i uzbuđenje, a mnogobrojni gosti na posebno upriličenoj promociji su velikim aplauzom i oduševljenjem pozdravili novi singl i video spot.

Mnogobrojne javne ličnosti su prisustvovale ovom posebnom druženju. Petar Topalović, Marija Šestić, Vanja Mišić, Lukijan i Kristina Ivanović, Tibor Tišma, Sanja Čolić Zelić, Đurica Štula, samo su neki od Natalijinih kolega muzičara koji su došli da pruže podršku radu ove talentovane kantautorke.

Nakon predstavljanja pjesme i video spota, Natalija je izvela pjesmu „Sve“ po prvi put uživo, kao i neke od njoj veoma dragih pjesama stranih izvođača koji su imali uticaja na njen rad. Posebno oduševljenje izazvalo je i izvođenje njene verzije pjesme „Zidovi“ grupe Alexandria, što je posebno obradovalo autora Tibora Tišmu.

Pjesma „Sve“ je nastala još prije dvije godine, ali je Natalija čekala pravi trenutak da pjesmu predstavi javnosti. Ova muzičarka je jedna od rijetkih koja je imala priliku da stvara muziku na drugom kontinentu i to ni manje ni više nego u Australiji, a sa prisutnim gostima je podijelila svoje utiske i emocije o periodu koji je provela na ovom kontinentu. Istakla je da je iskustvo bilo nevjerovatno, kako rad na novim pjesmama, tako i sam boravak tamo. Koliko se vodilo računa o kvalitetnoj produkciji, govori i činjenica da je pjesma masterizovana u Americi.

Istakla je da joj je posebno žao, što Samuel Vincent, producent i muzičar koji je radio na novom singlu nije bio prisutan na promociji novog singla i video spota, kao i Petar Pupić, kojima se muzičarka zahvalila na sjajnoj atmosferi tokom snimanja pjesme.

Video spot za singl „Sve“ realizovao je uhodani dvojac video produkcije, Mladen Marijanović i Siniša Stjepanović, kojima se Natalija posebno zahvalila na profesionalnosti i susretljivosti, ali i na ideji da se video spot realizuje na autentičnoj lokaciji u Prijedoru.

Režiser spota Mladen Marijanović predložio je lokaciju snimanja u vili zvanoj „Radetića kula“ u Prijedoru, a magija ove posebne i pomalo mistične kuće oduševila je i Nataliju. „Radetića Kula“ je sagradjena 1883. Godine i posjeduje ogromnu biblioteku, te čuva prvi klavir koji je zasvirao u Prijedoru. Natalija je bila presrećna kada je vlasnik dopustio da se video snima u Kuli. „Nadam se da će ovaj video spot privući pažnju na prelijepu kuću kojoj prijeti urušavanje, jer je od ogromnog kulturološkog značaja“ ističe Natalija Havralenko.

(6yka.com)