Vijesti 06.09.2016.

Banjalučanke skupljaju pomoć samohranoj majci, pridružimo im se

ČITANJE: 1 minuta

Grupa Banjalučanki, putem Fejsbuk grupe “Mame Banjaluka”, organizuju humanitarnu akciju prikupljanja pomoći za samohranu majku iz Prijedora koja je u veoma teškoj situaciji.

Mame će sutra od 10.30 do 12 časova u parku “Petar Kočić”, prodavati kozmetiku i ostale stvari, kako bi sakupile novac za ovu majku, koja je sa devetogodišnjim djetetom ostala bez posla i krova nad glavom.

“Dobile smo informaciju o teškom životu samohrane majke koja je imala užasno težak život. Muž ju je maltretirao pa se vratila majci, ali ju je je očuh izbacio iz kuće. Sada se snašla za stanovanje ali tu kuću treba srediti i opremiti. Sama, bez posla sa djetetom kreće ispočetka i svakako treba pomoć”, rekala je Nataša Komljenović, jedna od organizatorki.

Prema riječima organizatorki, one su već obezbijedile šporet, dva kreveta, televizor, knjige i nešto školskog pribora, a građani koji žele pomoći mogu donijeti ostale kućne potrepštine, hranu, higijenu ili novac.

“Za vikend planiramo posjetiti ovu hrabru ženu i uručiti joj ono što smo skromno prikupile u skladu sa svojim mogućnostima”, kažu organizatorke.

(nezavisne.com)