Magazin 24.12.2018.

„Banjalučka bajka“ uvodi mališane u novu godinu

ČITANJE: 1 minuta

Program dječije nove godine, pod nazivom „Banjalučka bajka“, ove godine biće održan na platou ispred Muzeja savremene umjetnosti RS.

Početak je zakazan tačno u podne 31. decembra, a program otvara „Šašavi klovn“ koji će djeci poželjeti dobrodošlicu na doček nove godine. U zabavi sa najmlađima potom će se klovnu pridužiti štulaš „Mirormen“, hodajuća atrakcija na štulama sa kostimom od djelića ogledala. Klovna i štulaša pratiće balon šou sastavljen od ogromnih balona od sapunice.

Potom će uslijediti dio programa animacija i akrobatskih nastupa. Biće tu zajedničke plesne koreografije sa džinom na štulama, timske igre za sve uzraste djece, performans sa akrobatskom kockom te plesno-akrobatski momenat na svili. U muzičkom dijelu programa učestvuju Bojana Radovanović koja je predstavljala Srbiju na dječijoj pjesmi Evrovozije ove godine i Banjalučanin Danilo Milosavljević.

„Banjalučka bajka“ je samo jedan od segmenta bogatog programa koji Banja Luka priprema povodom novogodišnjih praznika. Tokom tri dana praznovanja, Banjalučane i njihove goste će zabavljati Haris Džinović (30. decembar), Željko Samardžić i Nikola Rokvić (31. decembar) i Željko Joksimović (1. januar).