BANJALUČKA TRKAČKA LIGA Djeca i odrasli “Trče za Srpsku”

Prva od četiri trke za odrasle i prva od šest trka za djecu u sklopu Banjalučke trkačke lige za 2019. godinu održaće se 13. januara pod nazivom “Trčimo za Srpsku”.

– Trkači će dužinu od 5 kilometara trčati u strogom centru grada, dok će se za djecu u kategoriji do 10 godina organizovati trka na 250 metara, a za djecu od 10 do 14 godina trka na 500 metara- precizirali su organizatori.

Za ovu godinu jedna od novina je bodovanje svih učesnika, a isto tako planirane su i starosne kategorije: odrasli od 15 do 40 godina, druga kategorija od 40 do 50 godina, zatim od 50 do 60 godina i stariji od 60 godina.

Dio sredstava od startnog paketa namijenjen je za humanitarne svrhe.

Manifestacija je prvi put održana lani, a organizatori su rekli kako je ovo njihov način doprinosa proslavi Dana Republike i pravoslavne Nove godine.

(Srpskainfo)

DODIK: SDA izigrala načelni dogovor

Predsjedavajući Predsjedništva BiH Milorad Dodik rekao je danas u Istočnom Sarajevu da je SDA izigrala raniji načelni dogovor i da je SNSD ponovo izigran od Bošnjaka kada je riječ o formiranju vlasti na nivou BiH. “Formirali smo Predstavnički dom Parlamentarne skupštine BiH i Kolegijum Doma. SDA je tu utrpala svoje kandidate, a onda su pobjegli

Fudbaleri Borca krenuli sa pripremama, čeka se Boateng

Prozivci u Fudbalskom klubu Borac koju je obavio trener Darko Vojvodić prisustvovala su 34 igrača, među kojima su i novajlije iz Voždovca Aleksandar Mirković i Aleksandar Pajčin koji se u banjalučkom prvoligašu nalaze na probi. 

ISKORISTITE NEODOLJIVU M:TEL PONUDU: HBO sadržaji za hladne januarske dane

Najbolji odmor nakon novogodišnjih tulumarenja, upravo je onaj koji ćete provesti u svom domu uz dobre filmove i serije. A za vaše potpuno uživanje ispred TV ekrana pobrinuo se i m:tel sa svojom aktuelnom ponudom za nove i postojeće korisnike TV Paketa – besplatan HBO dodatni paket koji možete da aktivirate do kraja januara i