Sport 08.01.2017.

Banjalučki kik bokseri u Konektikatu organizovali proslavu Božića

ČITANJE: 1 minuta

Pravoslavni Božić proslavljen je i u američkoj saveznoj državi Konektikat. Grupa Banjalučana predvođena kik-bokserom Goranom Lolićem i njegovim bratom Mladenom, koji mu je došao u goste iz Banjaluke, okupila se u Goranovom domu, a nije izostala ni tradicionalna pečenica.

– Tu u SAD su moj kolega Marinko Matičić i bokser Draško Šamara, kao i rukometaši braća Jovan, Vladan i Neven Milaković. Došlo nam je u goste nekoliko Amerikanaca i par prijatelja iz Njujorka. Bez obzira što smo daleko od svojih domova nismo dozvolili da zaboravimo naše običaje. Proslavili smo Božić kako dolikuje, a za ovu priliku smo specijalno nabavili šljivovicu i nekoliko vrsta piva s naših prostora. Naravno na badnje jutro išli smo da usječemo badnjak- kaže Goran Lolić, koji je oženjen Amerikankom Felisijom Rouz Lolić.

bl-kik-bokseri2Ni temperatura ispod nule nije spriječila ove momke da naprave nekoliko fotografija na snijegu goli do pojasa, sa srpskim zastavama, koje krase dom Lolića.

Trener i borac

Goran Lolić se i dalje uspješno bori, a pored toga radi kao kik boks trener u “Mike Conroys American Arts” u Ist Hejvenu. Marinko Matičić je trenutno primoran da pauzira, jer ima problema sa povredom ramena, ali će uskoro opet u ring.

(blic.rs)