Vijesti 17.11.2016.

Banjalučki mladići rentaju vozila za noćne izlaske: U žaru strasti gube se nakit i gaće

ČITANJE: 2 minute

Da bi impresionirali devojke koje momke gledaju kroz marku automobila, banjalučki mladići rentaju vozila za noćne izlaske, a radnici rent-a-kar agencija, često u automobilima nađu ruž, minđuše pa čak i ženske gaće.

Momci koji imaju dobar automobil, nemaju problema sa muvanjem, kako sami kažu „lakih devojaka“, a ni oni drugi, prema rečima radnika iz ovih agencije, ne ostaju „praznih ruku“.

– Za 120 KM dnevno mogu iznajmiti dobar automobil, noviji model “BMW 5”, “audi 7” ili slično. Cena, naravno, ide dole, kada je u pitnju više dana. S obzirom da Banjaluka nema puno turista koji iznajmljuju automobile, to su većinom domaći stanovnici.

Pretpostavljamo da naša vozila svašta „prežive“, a posebno ovi koji se iznajmljuju na vikend, tako da posle nađemo svašta – flaše, šminku, nakit, minđuše, pa čak i ženske gaće – ispričali su u agenciji za rentanje automobila.

Uvek je bila praksa da su momci jedni od drugih posuđivali auta, kako bi se „videli sa devojkom“, ali danas to ima novu dimenziju, a sa je sve otišlo predalo, potvrđuju i oni sami.

– Imam i auto i devojku, pa nemam problema s tima, ali znam šta se sve radi i znam kakvih devojka ima. Naravno da nisu sve iste, ima onih kojima materijalni status nije bitan, ali ima i onih koje će momke pre pogledati ako na stolu ima ključ dobrog automobila, to svi znamo – ispričao je jedan Banjalučanin.

Banjaluka grad noćnog provoda

Banjaluka sa više od 20 klubova na 200.000 stanovnika, u kojima se do zore luduje uz folk hitove, pokušava da kopira Beograd, u regionu poznat po splavovima i provodu.

Dok pristalice klubova tvrde da oni obogaćuju turističku ponudu grada, a protivnici ovakvog vida zabave smatraju da se sve svodi na laku zaradu zaglupljivanjem banjalučke omladine.

(blic.rs)