Politika 03.06.2019.

BANJALUČKI SDS IMA NOVOG LIDERA: Grbić pobijedio Kajkuta

ČITANJE: 1 minuta

Banjalučka organizacija SDS-a je večeras na Izbornoj skupštini u tom gradu za predsjednika Gradskog odbora izabrala doktora Slavka Grbića.

Grbić je imao 117 glasova, a u trci za predsjednika Gradskog odbora SDS-a pobijedio je svog rivala i dosadašnjeg predsjednika Mladena Kajkuta.

On je, nakon izbora, rekao novinarima da je večeras pobijedio program koji je “uvod u bolju i zreliju političku atmosferu u Srpskoj”.

Thumbnail

Grbić je rekao da Banjalučani i ljudi koji žive u njenoj okolini treba da pročitaju proglas u kojem se navodi čemu će stranka težiti, te da na Skupštini nije bilo riječi o podršci kandidatima za predsjednika SDS-a.

“Večeras smo formirali novi saziv SDS-a u Banjaluci koji će u narednim danima izjasniti o podršci kandidatu za predsjednika stranke”, poručio je Grbić nakon Skupštine na kojoj je izabran i novi Gradski odbor.

Izborna skupština održana je večeras u prostorijama salona “Sajam” u Banjaluci, a prisustvovali su brojni funkcioneri, simpatizeri i članovi stranke iz Banjaluke i Srpske.

(Srna)