Politika 26.01.2018.

Banjalučki socijalisti usvojili plan aktivnosti pred opšte izbore u BiH

ČITANJE: 2 minute

U prepunoj Vijećnici Banskog dvora u Banjaluci večeras je održana četvrta, proširena sjednica Gradskog odbora Socijalističke partije Banjaluka na kojoj je usvojen Operativni plan aktivnosti odbora, te donesene odluke o sprovođenju izbora Aktiva žena i mladih Gradske organizacije.

„U partiji vlada jedinstvo u svakom smislu. Vjerujem da ćemo uz jedinstvo i energiju koju imamo ostvariti najbolje rezultate u radu“- rekao je Goran Selak, predsjednik Gradskog odbora Socijalističke partije, i podvukao da će u narednom periodu Banjaluka biti prepoznatljiva po Socijalističkoj partiji.

Na sjednici je konstatovano da je Banjaluka uvijek imala najjači odbor Socijalističke partije RS ali da je potrebno dodatno angažovanje svih da bi se popravio izborni rezultat.

„Mi za takvo nešto imamo potencijal. Veoma je važno da pozitivni trend nastavimo i da ga unaprijedimo, te da preduzmemo korake koji vode do najboljeg rezultata. Socijalistička partija ne radi samo za izbore. Naš primarni cilj je da konstantno radimo , ne samo u izbornoj godini, jer samo tako možemo ostvariti programska načela naše partije i razvijati Republiku Srpsku“ -rekao je Selak dodajući da novo rukovodstvo mora unijeti svježinu i novi kvalitet u radu Socijalističke partije.

Tokom sastanka predsjednici Mjesnih odbora stranke obavijestili su rukovodstvo o stanju u svojim organizacijama, te predložili mjere da se situacija poboljša, napominjući da je cilj da Socijalistička partija ostane druga po snazi u gradu.

„Nova energija u banjalučkom Odboru se uveliko osjeti, a upravo zbog toga vlada veliko interesovanje građana da se uključe u rad naše partije. Mi smo partija iz naroda i partija za narod. Ono što mi radimo je trajni doprinos za Republiku Srpsku i daje nam za pravo da kažemo da naša partija nudi najbolja rješenja za naše građane“, izjavio je Selak.

Proširenoj sjednici su prisustvovali nosioci republičkih i gradskih funkcija iz banjalučke organizacije SP-a, te predsjednici mjesnih odbora i istaknuti članovi partije koji su se saglasili da gradska organizacija ima snage i kadrova da ponudi najbolje kandidate za Narodnu skupštinu Republike Srpske i Parlamentarnu skupštinu BiH.

(ATV)

Oznake: Goran Selak