Politika 29.06.2016.

Banjalučkim odbornicima kampanja bitnija od mora

ČITANJE: 2 minute

Odbornici Skupštine grada, koji su se ponovo našli kao kandidati na izbornim listama partija, ljeto će provesti u kampanji, pa tako mnogi neće ići na godišnje odmore ili će za to uzeti samo dva-tri dana.

Nenad Talić, odbornik SNSD-a koji je i na izbornoj listi ove partije, kaže da će o godišnjem odmoru razmisliti nakon sastanka svih kandidata sa Gradskim štabom, koji treba da se desi narednih dana i na kojem bi trebalo da se zna kakve su detaljne aktivnosti ove stranke.

“Što se mene lično tiče, odlazak na bazen ili izlet u Banjaluci smatram kao godišnji odmor”, kaže Talić.

Boran Bosančić, šef Kluba odbornika DNS-a i kandidat na izbornoj listi ove stranke, godišnji odmor će vjerovatno provesti negdje u RS, što zbog obaveza u vezi s lokalnim izborima, što zbog privatnih problema.

“Ako bi se i desilo da odem do mora, bilo bi to na dva-tri dana”, kaže on.

Mirna Savić-Banjac, odbornik NDP-a i opet kandidat, ističe da je mala vjerovatnoća da će negdje na godišnji odmor zbog obaveza oko bebe, a i želi da se vrijedno posveti kampanji.

“Budući da sam ponovo na listi NDP-a, želim da se posvetim kampanji koliko budem mogla i da opravdam povjerenje građana koje su mi dali na prošlim izborima, a pritom da uskladim i obaveze kao majka”, kaže ona.

A oni kojima je odmor zatrebao odlučili su da na njega odu u junu, u predsezoni. Mira Galić, odbornik SP-a i kandidat ove partije za predstojeće lokalne izbore, rekla nam je juče da je već na godišnjem odmoru u banji u Igalu, te da će odmarati narednih deset dana.

“Ove godine otišla sam malo ranije na odmor. Izborna je godina, a biću kandidat za odbornika, pa bih htjela kad dođem sa godišnjeg da se posvetim kampanji”, kaže Galićeva.

Zoran Talić, nosilac liste PDP-a na predstojećim lokalnim izborima, ističe da još nema planove gdje bi mogao provesti godišnji odmor i koliko će uopšte imati vremena da se odmara.

“Puno obaveza sam sebi stvorio, ali ipak gledaću zbog porodice i dvoje djece da odemo malo do mora”, rekao je Talić.

(Nezavisne)

Oznake: Zoran Talić