Vijesti 10.02.2016.

Banjaluka: Februarski Pop art market

ČITANJE: 1 minuta
popart
Februarski Pop Art market biće održan 13. februara u banjalučkom Domu omladine, u terminu od 12 do 19 časova, na kojem možete da pronađete unikatne i kvalitetne proizvode poput prirodne kozmetike, ručno uvezanih sveski, krojačkih proizvoda, nakita izrađenog raznim tehnikama, proizvoda za uređenje kuće i još mnogo toga.

Februarski market možete i iskoristiti da voljenoj osobi pronađete idealan poklon od srca povodom Dana zaljubljenih, a možete da počastite i sebe i svoju ekipu unikatnim proizvodom.

-Ručni radovi se u našem društvu ne cijene onoliko koliko bi trebalo, ali PAM ima svoju odanu publiku koja ga podržava od samog početka. Svaki od naših izlagača takođe ima svoju publiku. Na marketu se stvara jedna jedinstvena fuzija svega toga, gdje ljudi razmjenjuju iskustva i ideje- kazali su organizatori i dodali da je stvaranje proizvoda lijep osjećaj kada se vlastitim rukama nešto napravi.

Na februarskom marketu biće i mladi domaći brend Sklopy toys koji se bave izradom didaktičkih igračaka. Sklopy toys promovišu razvoj motoričkih i kreativnih vještina djeteta, kojima djeca razvijaju rad šake i svojih prstića, a ujedno i mašte.

(ATV)