Vijesti 26.04.2016.

Banjaluka: Izgradnja ulice u Česmi pri kraju, radovi gotovi do 30. aprila

ČITANJE: 1 minuta
cesma ulica
Radovi na izgradnji i modernizaciji Ulice Veljka Mlađenovića, koja je bila u veoma lošem stanju na dijelu od mosta kod “Incela” preko rijeke Vrbanje do raskrsnice prema Gradskom olimpijskom bazenu, privode se kraju i trebalo bi da budu završeni do 30. aprila.

Ulica Veljka Mlađenovića, kao i most kod “Incela”, povezuju naselje Česma s Borikom i gradom. Miladin Maličević, predsjednik Savjeta MZ Česma, rekao je da su radovi na ovoj ulici u posljednje vrijeme u punom kapacitetu.

Podsjećamo, rok je bio pomjeran, a posljednji je 30. april.

“Mnogo mašinerije zadnjih dana prisutno je na terenu te se nadamo da će konačno ova ulica biti  završena, a i ako bi se desilo da se prekorači koji dan zbog kiše i snijega koji je padao – to nije strašno. Najveći je problem to što se sedam mjeseci radila tako mala dionica puta pa su mještani bili bukvalno odsječeni od grada”, kaže Maličević.

Prema njegovim riječima, radovi na modernizaciji su startovali još početkom oktobra 2015, mještani su na početku mislili da će se to završiti u roku, ali nije bilo tako. Iz “Kozara puteva”, koji su izvođač radova, kažu kratko da su ekipe na terenu.

“Zbog vremena u prethodnim danima otežano je izvođenje radova, ali što se nas tiče možemo ovu ulicu asfaltirati do isteka roka”, rekli su iz “Kozara puteva”.

(Nezavisne)