Vijesti 30.11.2016.

Banjaluka: Nožem napao porodilju!

ČITANJE: 1 minuta

Nezapamćena drama odigrala se sinoć u Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske u Banjaluci kada je 31-godišnji muškarac ušetao u porodilište i nožem povrijedio 32-godišnju porodilju, s kojom je bio u vanbračnoj zajednici.

Kako je za SrpskaCafe potvrđeno iz više izvora napad se dogodio oko 18.20 časova i nasilnik je porodilju posjekao nožem po desnoj ruci. Nakon toga je pobjegao. Oko 19 časova pronašli su ga policijski službenici PS Lauš, koji su ga lišili slobode.

– Nasilnik je lociran u Ulici 12 beba, u neposrednoj blizini zgrade porodilišta. Kada je uočio policiju ponovo se dao u bjekstvo, ali je brzom intervencijom policijskih službenika savladan i lišen slobode – rekao je dobro obavješteni izvor.

Nakon hapšenja nasilnik je pretresen i tom prilikom kod njega je pronađen nož za koji se vjeruje da je korišten u napadu. Nož je oduzet i biće upućen na vještačenje, a 31-godišnjak je sproveden u policijsku stanicu na dalju kriminalističku obradu.

O cijelom slučaju obaviješteno je Okružno javno tužilaštvu u Banjaluci koji je cijeli slučaj okvalifikovalo kao krivično djelo nasilja u porodici ili porodičnoj zajednici, jer je napadač sa žrtvom živio u vanbračnoj zajednici.

(srpskacafe.com)