Vijesti 27.08.2016.

Banjaluka: Penzioner udario dječaka koji se igrao loptom

ČITANJE: 1 minuta

Penzioner Vlado M. napao je devetogodišnjeg dječaka Đ.M. i šutnuo ga nogom. Napad se dogodio prekjuče u poslijepodnevnim časovima na igralištu u Banjalučkom naselju Starčevica i pred očima više mališana.

– Djeca su se igrala kao i svaki put do tada, a ponašanje tog čovjeka se normalnim i pristojnim riječnikom ne može opisati. Radi se o osobi kojoj uvijek nešto smeta i galami na djecu. Ovoga puta otišao je korak dalje i napao nedužnog dječaka udarivši ga nogom – ispričala je Banjalučanka koja je željela da ostane anonimna.

Zbunjeni drugari bili su šokirani napadom, a ubrzo je o svemu obavješten i otac dječaka koji je bio na poslu.

Otežavajuća okolnost za napadača svakako je to što je udario dječaka koji je nedavno operisan i koji, kako tvrde svjedoci, ničim nije skrivio ovakvu reakciju nasilnika.

Marija Markanović, portparol CJB Banjaluka, izjavila je juče da je prijavljeni priznao da je udario dečaka. Izrečena mu je novčana kazna, jer je počinio prekršaj tučom i fizičkim napadom.

„EuroBlic“ saznaje da je nasilnik kažnjen sa 400 maraka.

Zabranjuju sve

Do koje mjere su neki spremni otići kako bi dječiji glas i igra zanijemili zauvijek govori upravo fotografija koju smo snimili na zgradi u kojoj živi nasilni penzioner.

zabrana

Na natpisu stoji: Zabranjeno je igranje sa loptom i stvaranje buke u okolini ove zgrade, ZEV.

(EuroBlic)