Vijesti 25.04.2016.

Banjaluka: Potraga za muškarcem koji je sletio u Vrbas

ČITANJE: 1 minuta
ronioci-potraga-vrbas
Ronioci Specijalne policije Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) Republike Srpske i Ronilačkog kluba “Buk” iz Banjaluke već drugi dan tragaju za muškarcem iz Bijeljine čiji su inicijali M.I, rekao je načelnik Sektora policije banjalučkog Centra javne bezbjednosti (CJB) Miloš Brkić.

Brkić je na konferenciji za novinare naveo da su se juče na magistralnom putu Banjaluka-Jajce dogodile dvije saobraćajne nesreće u kojima su dva automobila sletjela u rijeku Vrbas.

U banjalučkom naselju Karanovac oko 16.00 časova automobil “pasat” sletio je u rijeku Vrbas, dok je oko 13.00 časova u mjestu Surjan, opština Mrkonjić Grad u istu rijeku sletio džip “tojota”.

Iz rijeke su se uspjeli spasiti vozač automobila “pasat”, čiji su inicijali D.R. iz Laktaša, koji je lakše povrijeđen, kao i dva saputnika iz “tojote”, čiji su inicijali Ž.O. i N.S. iz Bijeljine.

“U mjestu Karanovac danas je pronađeno vozilo `pasat`, u kome se nalazila ženska osoba, koja je prevezena na Novo groblje u Banjaluci, gdje će biti izvršena obdukcija nastradale”, rekao je Brkić.

On je naveo da su na lokalitetu Surjan pripadnici ronilačkih timova pronašli “tojotu”, ali su ispod ovog vozila pronašli još jednan automobil “škoda”, slovenačke registracije, u kome se nalazilo tijelo ženske osobe, čija je identifikacija u toku.

U toku je potraga za vozačem “tojote” čiji su inicijali M.I.

 (Agencije)