Vijesti 30.12.2015.

Banjaluka: Predali se nakon 3 dana bjekstva

ČITANJE: 1 minuta
pucnjava banjaluka zadatak
Banjalučani čiji su inicijali N.M. /21/ i D.V. /24/ predali su se večeras policiji nakon bjekstva od 27. decembra, kada su iz pištolja u jednom ugostiteljskom objektu u Banjaluci ranili dva lica, čime su počinili krivično djelo pokušaj ubistva, rečeno je u Centru javne bezbjednosti /CJB/ Banjaluka.

Portparol CJB Banjaluka Marija Markanović rekla je da je tokom kriminalističke obrade lica utvrđeno da je 27. decembra u 00.30 u ugostiteljskom objektu u Ulici Vase Glušca u Banjaluci narušen javni red i mir međusobnom tučom više lica.

Ona je navela da je po izbijanju tuče radnik obezbjeđenja ovog ugostiteljskog objekta, čiji su inicijali N.M, prišao gostima lokala i tom prilikom iz pištolja ranio 35-ogodišnjaka, čiji su inicijali O.V, u glavu i lijevu nogu.

Markanovićeva je istakla da je prilikom pucnjave, od rikošeta, ranjen i 24-orogodišnjak čiji su inicijali S.P.

-Sve dalje mjere i radnje prema licima koja su se predala policiji biće preduzeta u kordinaciji sa postupajućim tužiocem Okružnog tužilaštva Banjaluka- rekla je Markanovićeva.

Ona je naglasila da je lice čiji su inicijali D.V. i ranije osuđivano za lake tjelesne povrede, izazivanje opšte opasnosti i nedozvoljena proizvodnja i promet oružja i eksplozivnih sredstava.

Srna nezvanično saznaje da su se policiji predali Nemanja Mihajlović i Dino Vekić.

(Agencije)