Politika 19.07.2016.

Banjaluka: Predstavljena odbornička lista SNSD-a

ČITANJE: 1 minuta

Na Konvenciji Gradskog odbora SNSD Banjaluka sinoć je predstavljena odbornička lista kandidati za predstojeće lokalne izbore.

Na kandidatskoj listi nalazi se 35 imena. Kandidat SNSD-a za gradonačelnika je Igor Radojičić, a nosilac izborne liste je Srđan Amidžić.

Igor Radojičić kao kandidat za gradonačelnika Banjaluke želi da rješava probleme i nudi rješenja Banjalučanima, a ne da se bavi raznim podmetanjima. Prioritet će mu biti, kaže, da sluša građane Banjaluke.

35 uspješnih ljudi, troje penzionera, pet mladih kandidata! – Kombinacija mladosti i iskustva. Riječ je ljudima koji su se dokazali u svojoj profesiji i svojim radom pokazali da u svojim oblastima mogu da značajno doprinesu razvoju najvećeg grada Srpske. Јedan od njih je i nosilac liste Srđan Amidžić, docent na Ekonomskom fakultetu.

SNSD ima sa čim da izađe pred Banjalučane – poručio je predsjednik ove stranke Milorad Dodik. On je rekao da je ovo trenutak kad Banjaluci treba dati novu dimenziju – a ta dimenzija je Igor Radojičić kao kandidat za gradonačelnika koji je dobio punu podršku prvog čovjeka najveće stranke u Republici Srpskoj.

Kompletan program SNSD-a je završen a javnosti će biti predstavljen početkom sljedećeg mjeseca.

(RTRS)