Vijesti 13.03.2017.

Banjaluka: Rođena je jedna beba – djevojčica

ČITANJE: 1 minuta

U Banjaluci je u protekla 24 časa rođena je jedna beba. Pročitajte i ostale servisne informacije. 

Centar javne bezbjednosti Banja Luka

Evidentirana su tri krivična djela. Javni red i mir je narušen jedanput. Dogodile su se tri saobraćajne nezgode u kojima je jedno lice smrtno stradalo.

Služba hitne pomoći

Pregledan je 131 pacijent i obavljeno 19 kućnih posjeta.

Ginekološko – akušerska klinika

Rođena je jedna beba –  djevojčica.

Elektrokrajina

Snabdijevanje grada električnom energijom jutros je uredno. Zbog radova na elektro mreži, planirana su sljedeća isključenja električne energije:

  • od 09:30 do 14:00 časova – dijelovi naselja: Bastasi, Memići, Eraci, Javorani, Kablovi i Tisovac;
  • od 09:00 do 14:00 časova – dijelovi ulica: Kosovske, Put srpskih branilaca i Mile Bekuta i dijelovi naselja: Saračica, Stričići i Kuljani;
  • od 08:00 do 15:00 časova – dijelovi naselja na području opštine Čelinac: Stara Dubrava, Opsječko, Branešci, Brezičani i Vijačani.

Vodovod

Snabdijevanje grada vodom jutros je uredno, a kvalitet isporučene vode zadovoljava odredbe pravilnika o higijenskoj ispravnosti vode za piće. Zbog radova na cjevovodu, u vremenu od 9.00 do 18.00 časova, privremeno će biti prekinuto vodosnabdijevanje potrošača u dijelu naselja Tunjice.

Od 13. do 17. marta 2017. godine, biće obavljani poslovi ponovnog priključenja potrošača u ulicama: Zmaj Jovinoj, Vojvode Momčila, Meše Selimovića, Branka Majstorovića, Bulevar cara Dušana i Braće Mažar i majke Marije. Zbog ovih radova, od 8.00 do 18.00 časova, u navedenom periodu, mogući su prekidi vodosnabdijevanja potrošača u pomenutim ulicama.

Prognoza vremena RHMZ

Preovladavaće prohladno i promjenjljivo oblačno vrijeme sa sunčanim intervalima.   Jutarnja temperatura vazduha oko 1°C, a najviša dnevna oko 11°C.