Vijesti 14.02.2017.

Banjaluka: Rođene četiri bebe, tri djevojčice i jedan dječak

ČITANJE: 1 minuta

U Banjaluci su u prethodna 24 časa rođene četiri bebe. Pročitajte i ostale servisne informacije. 

Centar javne bezbjednosti Banja Luka

Evidentirano je pet krivičnih djela. Javni red i mir je narušen jedanput. Dogodilo se osam saobraćajnih nezgode u kojima je troje lica lakše povrijeđeno.

Služba hitne pomoći

Pregledano je 87 pacijenata i obavljeno 19 kućnih posjeta.

Ginekološko – akušerska klinika

Rođene su četiri bebe – tri djevojčice i jedan dječak.

Vatrogasna jedinica

Dvije intervencije.

Elektrokrajina

Snabdijevanje grada električnom energijom jutros je uredno. Zbog radova na elektro mreži, planirana su sljedeća isključenja električne energije:

od 08:00 do 16:00 časova – dio naselja: Borkovići-Đurići;
od 08:00 do 15:00 časova – dijelovi naselja: Abrići, Crvena zemlja, Gube, Cerići i Šimići;
od 10:00 do 12:00 časova – dijelovi naselja: Tunjice i Ramići;
od 12:00 do 14:00 časova – dio naselja Ramići.
od 09:00 do 14:00 časova – dijelovi ulica: Franca Šuberta, Nadežde Petrović i Pionirske, te dijelovi naselja: Pavlovac, Džajići, Barlovci-Lukende, Motike, Dragočaj i Rekavice.

Vodovod

Snabdijevanje grada vodom jutros je uredno, a kvalitet isporučene vode zadovoljava odredbe pravilnika o higijenskoj ispravnosti vode za piće. U vremenu od 10.00 do 15.00 časova, privremeno će biti prekinuto vodosnabdijevanje potrošača u dijelu Bulevara cara Dušana – između ulica Zmaj Jovine i Vojvode Momčila. Prekid vodosnabdijevanja će uslijediti zbog radova na cjevovodu na pomenutoj lokaciji.

Prognoza vremena RHMZ

Ujutro i prije podne oblačno ili maglovito uz umjeren mraz. Tokom dana postojaće uslovi za kidanje oblačnosti uz sunčane periode, a popodne i sunčano vrijeme, mada ne bi trebalo da iznenadi ako ostane maglovito. Vjetar slab, sjeveroistočni. Jutarnja temperatura vazduha oko -5°C, a najviša dnevna oko 6°C.