Vijesti 03.01.2017.

Banjaluka: Rođene četiri djevojčice i četiri dječaka

ČITANJE: 1 minuta

U Banjaluci je juče rođeno osam beba, četiri djevojčice i četiri dječaka. Pročitajte i ostale servisne informacije.

Centar javne bezbjednosti Banjaluka

Dogodilo se sedam krivičnih djela (krađa, oštećenje tuđe stvari, četiri teške krađe i pokušaj ubistva). Javni red i mir  narušen jednom. Saobraćajnih nezgoda  bilo je sedam (četiri sa posljedica po lica gdje su četiri lica lakše povrijeđena).

Stanica hitne pomoći

Pregledano je: 104 odrasla pacijenata, 59 djece i obavjeno je 27 kućnih  posjeta.

Porodilište

Obavljeno osam poroda, rođeno 8 beba, četiri djevojčica i četiri dječaka.

Vatrogasna jedinica imala je pet intervencija, pet požara.

Elektrokrajina

Snabdijevanje Grada električnom energijom jutros je uredno, a zbog izvođenja planiranih radova na elektroenergetskim objektima danas će bez električne energije biti dijelovi naselja Kola, Čokori i Saračica, u vremenu od 09:00 do 14:00 časova.

Vodovod

Snabdijevanje grada vodom je uredno. Kvalitet isporučene vode zadovoljava odredbe Pravilnika o higijenskoj  ispravnosti vode za piće.

Prognoza vremena za Banjaluku

Noć oblačna s mjestimičnom kišom koja će brzo preći u snijeg, uz sjeverac umjerene jačine. Najviše padavina se očekuje pred jutro i ujutro kada će se formirati sniježni pokrivač oko 5cm. Tokom prijepodneva prestanak padavina raslojavanje oblačnosti, da bi oko podneva bilo sa sunčanim intervalima a zatim sunčano. Makimalna temperatura u noći oko 3°C, ujutro oko 1°C, a popodne u padu pa bi u večernjim časovima bila  -5°C, s tendencijom daljeg pada.