Vijesti 08.02.2017.

Banjaluka: Rođeno 10 djevojčica i 5 dječaka

ČITANJE: 1 minuta

U protekla 24 časa u  Kliničkom centru na Odjelu za akušerstvo obavljeno je 14 poroda i rođeno je 15 beba: 10 djevojčica i 5 dječaka. Pročitajte i ostale servisne informacije.


Centar javne bezbjednosti Banjaluka:

5 krivičnih djela: teška krađa, 3 krađe i prevara.
Javni red i mir je narušen jedan put s dva prekršaja: dva gruba vrijeđanja.
8 saobraćajnih nezgoda, jedna s posljedicama po lica u kojoj je jedno lice lakše povrijeđeno.

Stanica hitne pomoći:

Pregledano je: 76 odraslih pacijenata i 15-oro djece, a obavljeno je 19 kućnih posjeta.

Vatrogasna brigada:

Imala je tri intervencije: dva požara i tehnička intervencija.

Elektrokrajina:

Snabdijevanje Grada električnom energijom jutros je uredno, a zbog izvođenja planiranih radova na elektroenergetskim objektima danas će bez električne energije biti:

-od 08,00 do 09,00 časova dio ulice Ivana Franje Jukića,
-od 09,00 do 14,00 časova dijelovi ulica: Franca Šuberta, Cvjetna, Ponirska, Trla i Pete kozarske brigade, te dio naselja Pavlovac.

Vodovod:

Snabdijevanje Grada vodom je uredno i kvalitet isporučene vode za piće zadovoljava odredbe Pravilnika o higijenskoj ispravnosti.
Zbog radova na rezervoaru ”Česma” i priključenja prepumpne stanice, danas 08.02.2017. godine, u vremenu od 09,00 do 11,00 časova doći će do prekida u vodosnabdijevanju potrošača u naselju Česma u drugoj visinskoj zoni.

Prognoza vremena za Banjaluku:

Jutro hladno uz umjerenu oblačnost. Tokom prijepodneva, uz promjenljivu oblačnost, biće kraćih sunčanih intervala, a popodne oblačno i uglavnom suvo. Vjetar slab sjeverozapadni. Jutarnja temperatura vazduha oko -2°C, a najviša dnevna do 3°C.

(unoradiobl.com)