Vijesti 16.03.2017.

Banjaluka: Rođeno 12 beba, 7 djevojčica i 5 dječaka

ČITANJE: 1 minuta

U Kliničkom centru na Odjelu za akušerstvo u protekla 24 časa rođeno je 13 beba. Pročitajte i ostale servisne informacije.

Centar javne bezbjednosti Banja Luka

Evidentirana su četiri krivična djela. Javni red i mir je narušen jedanput. Dogodilo se osam saobraćajnih nezgoda u kojima nije bilo povrijeđenih lica.

Služba hitne pomoći 

Pregledana su 92 pacijenta i obavljeno je 14 kućnih posjeta.

Ginekološko – akušerska klinika

Rođeno je 12 beba – sedam djevojčica i pet dječaka.

Vatrogasna jedinica

Jedna intervencija.

Elektrokrajina

Snabdijevanje grada električnom energijom jutros je uredno. Zbog radova na elektro mreži, planirana su sljedeća isključenja električne energije:

Od 09:00 do 15:00 časova – dijelovi naselja: Konatari, Sutrašnjica, Milakovići i Zelenci.
Od 09:00 do 13:00 časova – dio naselja: Dujakovci.
Od 10:00 do 12:00 časova – dio ulice Vasilija Ostroškog.
Od 09:00 do 14:00 časova – dijelovi ulica: Žarka Zgonjanina, Kojića put i Ponirska, te dijelovi naselja: Saračica i Kola-Gajići Rupari.

Vodovod

Snabdijevanje grada vodom jutros je uredno, a kvalitet isporučene vode zadovoljava odredbe pravilnika o higijenskoj ispravnosti vode za piće.

Od 13. do 17. marta 2017. godine, biće obavljani poslovi ponovnog priključenja potrošača u ulicama: Zmaj Jovinoj, Vojvode Momčila, Meše Selimovića, Branka Majstorovića, Bulevar cara Dušana i Braće Mažar i majke Marije. Zbog ovih radova, od 8.00 do 18.00 časova, u navedenom periodu, mogući su prekidi vodosnabdijevanja potrošača u pomenutim ulicama.

Prognoza vremena RHMZ 

U ranim jutarnjim satima umjereno do znatno oblačno, a potom razvedravanje i sunčano sa prijatnom temperaturom. Vjetar slab, sjeverzapadni. Jutarnja temperatura vazduha oko 5°C, a najviša dnevna oko 15°C.