Vijesti 21.04.2017.

Banjaluka: Rođeno 12 beba, šest djevojčica i šest dječaka

ČITANJE: 1 minuta

U Banjaluci je u prethodna 24 časa rođeno 12 beba. Pročitajte i ostale servisne informacije. 

Centar javne bezbjednosti Banja Luka

Evidentirano je jedno krivično djelo. Javni red i mir nije narušavan.  Dogodilo se šest saobraćajnih nezgoda u kojima nije bilo povrijeđenih lica.

Služba hitne pomoći

Pregledano je 68 pacijenata i obavljeno 14 kućnih posjeta.

Ginekološko – akušerska klinika

Rođeno je 12 beba: šest djevojčica i šest dječaka.

Vatrogasna jedinica

Imala je pet intervencija.

Elektrokrajina

Snabdijevanje grada električnom energijom jutros je uredno. Zbog radova na elektro mreži, planirana su sljedeća isključenja električne energije:

  • od 09:00 do 14:00 časova – dijelovi ulica: Branka Perduva, Vladike Varnave Nastića i Tina Ujevića, te dio naselja Česma;
  • zbog kvara na dalekovodu, od ponoći, bez električne energije su ostali dijelovi naselja: Ljubačevo, Krupa na Vrbasu, Agino selo, Rekavice i Bočac.

Vodovod

Snabdijevanje grada vodom jutros je uredno, a kvalitet isporučene vode zadovoljava odredbe pravilnika o higijenskoj ispravnosti vode za piće.

Prognoza vremena RHMZ

Ujutro i prije podne oblačno i pretežno suvo. Slab snijeg će provijavati samo povremeno rano ujutro. Tokom dana će biti suvo uz postepeno razvedravanje i više sunčanih perioda. Temperatura će biti u postepenom porastu u odnosu na prethodne vrlo hladne dane. Vjetar slab do umjeren, sjeverni. Jutarnja temperatura oko 0°C, a najviša dnevna oko 8°C.