Vijesti 24.03.2017.

Banjaluka: Rođeno 13 beba, 5 djevojčica i 8 dječaka

ČITANJE: 1 minuta

U banjalučkom porodilištu, u protekla 24 časa, rođeno je 13 beba. Pročitajte i ostale servisne informacije:

Centar javne bezbjednosti Banja Luka

Evidentirana su tri krivična djela. Javni red i mir je narušen dva puta. Dogodilo se sedam saobraćajnih nezgoda u kojima je dvoje lica lakše povrijeđeno.

Služba hitne pomoći

Pregledana su 93 pacijenta i obavljeno je 19 kućnih posjeta.

Ginekološko – akušerska klinika

Rođeno je 13 beba – pet djevojčica i osam dječaka.

Vatrogasna jedinica

Pet intervencija.

Elektrokrajina

Snabdijevanje grada električnom energijom jutros je uredno. Zbog radova na elektro mreži, planirana su sljedeća isključenja električne energije:

od 08:00 do 17:00 časova – dio naselja Javorani;
od 09:00 do 14:00 časova – dijelovi ulica: Kralja Petra II, Božidara Adžije, Miloša Matića, Knjaza Miloša, Dujka Komljenovića, Hilandarske i Jovana Dučića.

Vodovod

Snabdijevanje grada vodom jutros je uredno, a kvalitet isporučene vode zadovoljava odredbe pravilnika o higijenskoj ispravnosti vode za piće.

Od 21. do 24. marta 2017. godine, biće izvođeni radovi na prepriključenju potrošača u ulicama: Zmaj Jovinoj, Vojvode Momčila, Meše Selimovića, Branka Majstorovića i Braće Mažar i majke Marije, što će u vremenu od 8.00 do 18.00 časova, dovesti do mogućih prekida vodosnabdijevanja potrošača u navedenim ulicama.
Zbog kvara na cijevovodu, sinoć od 22.00 časa, bez vode su potrošači u Novoj ulici u naselju Šargovac. Kvar će biti otkolonjen tokom dana.

Prognoza vremena RHMZ

Nastavlja se vrlo toplo vrijeme uz puno sunčanog vremena i malu do umjerenu oblačnost tokom dana. Vjetar slab, jugozapadni. Jutarnja temperatura vazduha oko 7°C, a najviša dnevna oko 25°C.