Vijesti 05.04.2017.

Banjaluka: Rođeno 7 beba, 3 djevojčice i 4 dječaka

ČITANJE: 2 minute

U Kliničkom centru na Odjelu za akušerstvo rođeno je sedam beba. Pročitajte i ostale servisne informacije za protekla 24 časa:

Centar javne bezbjednosti Banja Luka

Evidentirano je pet krivičnih djela. Javni red i mir nije narušavan. Dogodilo se sedam saobraćajnih nezgoda u kojima je dvoje lica lakše povrijeđeno.

Služba hitne pomoći

Pregledano je 89 pacijenata i obavljeno osam kućnih posjeta.

Ginekološko – akušerska klinika

Rođeno je sedam beba: tri djevojčice i četiri dječaka.

Vatrogasna jedinica

Nije bilo intervencija.

Elektrokrajina

Snabdijevanje grada električnom energijom jutros je uredno. Zbog radova na elektro mreži, planirana su sljedeća isključenja električne energije:

  • od 08:00 do 16:00 časova – dijelovi naselja: Rekavice, Melina, Subotica, Pervan i Goleši;
  • od 09:00 do 11:00 časova – dijelovi ulica: Kralja Petra I Karađorđevića, Veselina Masleše, 5. prigradski put, Stepe Stepanovića, Dujka Komljenovića i Vida Nježića;
  • od 12:00 do 14:00 časova – dijelovi ulica: Isaije Mitrovića, Kralja Petra I Karađorđevića, 22. aprila, Patre, Patrijarha Makarija Sokolovića, Slavka Rodića, Teodora Kolokotronisa i Zdravka Čelara, te dio naselja Debeljaci;
  • od 09:00 do 14:00 časova – dijelovi ulica: Božidara Adžije, Kralja Aleksandra I Karađorđevića, Karađorđeve, Dušana i Vlade Kopanje, te dio naselja Koprene.
  • Zbog kvara na dalekovodu, od 00:05 časova, bez el. energije su ostali dijelovi naselja: Ramići, Tunjice, Savići i Kuljani. Kvar će biti otklonjen u toku dana.

Vodovod

Snabdijevanje grada vodom jutros je uredno, a kvalitet isporučene vode zadovoljava odredbe pravilnika o higijenskoj ispravnosti vode za piće.

Prognoza vremena RHMZ

Pretežno oblačno i svježije sa povremenom kišom, a mogući su i pljuskovi sa grmljavinom. Vjetar slab, sjeverozapadni. Jutarnja temperatura vazduha oko 8°C, a najviša dnevna oko 15°C.