Vijesti 20.04.2017.

Banjaluka: Rođeno devet beba, sedam djevojčica i dva dječaka

ČITANJE: 2 minute

Izvještaj za četvrtak 20. april, za protekla 24 časa:

Policijska uprava Banjaluka
Evidentirano je šest krivičnih djela: jedna teška krađa, jedno oduzimanje motornog vozila, jedno ugrožavanje sigurnosti, jedna prevara, jedna iznuda i jedno pod “ostalo”.
Javni red i mir je narušen dva puta: ometanje državnog organa u vršenju javne funkcije i jedno pod “ostalo”. Dogodilo se pet saobraćajnih nezgoda, jedna je s posljedicama po lica u kojoj su dva lica lakše povrijeđena.

Stanica hitne pomoći
Pregledano je: 72 odrasla pacijenta i 16-oro djece, a obavljene su 22 kućne posjete.

Ginekološko-akušerska klinika
U Kliničkom centru na Odjelu za akušerstvo obavljeno je devet poroda i rođeno devet beba: sedam djevojčica i dva dječaka.

Vatrogasna brigada
Imala je jednu intervenciju: požar.

Elektrokrajina
Snabdijevanje Grada električnom energijom jutros je uredno, a zbog planiranih radova na elektroenergetskim objektima danas će bez električne energije biti:

– od 08,00 do 16,00 časova dijelovi naselja: Subotica, Melina, Pervan i Goleši
– od 09,00 do 11,00 časova dijelovi ulica: Tuzlanska, Srpskih ustanika, Slobodana Dubočanina, Koste Jarića i Vida Nježića,
 -od 09,00 do 12,00 časova dijelovi ulica: Ognjena Price, Jovana Jančića i Prve krajiške brigade NO 5,
 – od 12,00 do 14,00 časova dijelovi ulica: Akademika Milana Vasića, Srpskih ustanika, Starog Vujadina i Prve krajiške brigade NO 6,
 -od 09,00 do 14,00 časova dio ulice Branka Perduva, te dio naselja Česma.

Vodovod
Snabdijevanje Grada vodom je uredno i kvalitet isporučene vode za piće zadovoljava odredbe Pravilnika o higijenskoj ispravnosti.

Prognoza vremena
Jutro oblačno i hladno sa susnježicom ili snijegom, a tokom dana uz manji porast temperature sa povremenom susnježicom ili kišom. Vjetar umjeren i pojačan, sjeverni. Jutarnja temperatura vazduha oko 2°C, a najviša dnevna do 5 °C.

(unoportal.net)