Vijesti 24.02.2017.

Banjaluka: Rođeno osam beba, četiri djevojčice i četiri dječaka

ČITANJE: 2 minute

U prethodna 24 sata u Banjaluci je rođeno osam beba. Pročitajte i ostale servisne informacije.

Centar javne bezbjednosti Banja Luka

Evidentirano je sedam krivičnih djela. Javni red i mir je narušen jedanput. Dogodile su se četiri saobraćajne nezgoda u kojima je jedno lice lakše povrijeđeno.

Služba hitne pomoći

Pregledano je 106 pacijenata i obavljene su 24 kućne posjeta.

Ginekološko – akušerska klinika

Rođeno je osam beba – četiri djevojčice i četiri dječaka.

Vatrogasna jedinica

Devet intervencija.

Elektrokrajina

Snabdijevanje grada električnom energijom jutros je uredno. Zbog radova na elektro mreži, planirana su sljedeća isključenja električne energije:

od 08,00 do 15,00 časova – dijelovi naselja: Konotari, Sutrašnjica, Zelenci, Mišin han, Abrići, Šimići i Crvena zemlja;
od 08,00 do 16,00 časova – dio naselja Borkovići – Đurići;
od 10,00 do 14,00 časova – dijelovi naselja: Bronzani majdan, Subotica, Obrovac i Kmećani;
od 09,00 do 14,00 časova – dijelovi naselja: Saračica, Šargovac i Karanovac – Ducipolje, te dijelovi ulica: Karađorđeve, Dušana Jokića, Veseli brijeg i Milana Radmana.

Vodovod

Snabdijevanje grada vodom jutros je uredno, a kvalitet isporučene vode zadovoljava odredbe pravilnika o higijenskoj ispravnosti vode za piće.

Od 20. do 24. februara 2017. godine, biće izvođeni radovi na ponovnom priključenju potrošača u ulicama: Zmaj Jovina, Vojvode Momčila, Meše Selimovića, Braće Mažar i majke Marije, što će u navedenom periodu, od 10.00 do 15.00 časova, dovesti do mogućih prekida vodosnabdijevanja potrošača u pomenutim ulicama.
U petak će biti izvođeni radovi na cjevovodu u Šargovačkoj ulici što će u vremenu od 09,00 do 15,00 časova dovesti do privremenog prekida vodosnabdijevanja potrošača u dijelu pomenute ulice.

Prognoza vremena RHMZ

Jutro i prije podne promjenljivo oblačno i vjetrovito i uglavnom suvo. U drugom dijelu dana oblačno i kišovito uz obilnije padavine. U noći zahlađenje, pa kiša, prolazno do jutra, može preći u vlažan snijeg. Duvaće umjeren i jak južni vjetar, u noći u skretanju na sjeverni. Jutarnja temperatura vazduha oko 8°C, a najviša dnevna oko 18°C.