Vijesti 06.04.2017.

Banjaluka: Rođeno pet beba, tri djevojčice i dva dječaka

ČITANJE: 1 minuta

U Kliničkom centru na Odjelu za akušerstvo rođeno je pet beba. Pročitajte i ostale servisne informacije za protekla 24 časa:

Centar javne bezbjednosti Banja Luka

Evidentirana su dva krivična djela. Javni red i mir je narušen jedanput. Dogodilo se osam saobraćajnih nezgoda u kojima nije bilo povrijeđenih lica.

Služba hitne pomoći

Pregledano je 88 pacijenata i obavljena 31 kućna posjeta.

Ginekološko – akušerska klinika 

Rođeno je pet beba: tri djevojčice i dva dječaka.

Vatrogasna jedinica

Jedna intervencija.

Elektrokrajina

Snabdijevanje grada električnom energijom jutros je uredno. Zbog radova na elektro mreži, planirana su sljedeća isključenja električne energije:

od 08:00 do 16:00 časova – dijelovi naselja: Rekavice, Melina, Subotica, Pervan i Goleši;
od 09:00 do 11:00 časova – dijelovi ulica: Duška Koščice, Đure Đakovića, Omladinske i Od Zmijanja Rajka;
od 12:00 do 14:00 časova – dijelovi ulica Subotičke i Sokolovac i dio naselja Kumsale;
od 09:00 do 14:00 časova – dijelovi ulica: Branka Perduva, Karađorđeve, Dušana i Vlade Kopanje i dijelovi naselja: Koprene, Saračica i Kolonija.

Vodovod

Snabdijevanje grada vodom jutros je uredno, a kvalitet isporučene vode zadovoljava odredbe pravilnika o higijenskoj ispravnosti vode za piće. Zbog radova na cjevovodima, danas će privremeno biti prekinuto vodosnabdijevanje potrošača na dvije lokacije u gradu. Od 8.00 do 15.00 časova, bez vode će biti stanovnici dijela Ulice Milana Radmana, a od 8.00 do 18.00 časova, vode neće biti u dijelu Ulice Branka Popovića.

Prognoza vremena RHMZ

Pretežno oblačno sa kišom, koja će kasnije popodne prestati, uz djelimično razvedravanje. Prema kraju dana će biti i sunčanih intervala. Vjetar slab do umjeren, sjevernih smjerova. Jutarnja temperatura vazduha oko 8°C, a najviša dnevna oko 14°C.