Vijesti 06.11.2016.

Banjaluka: Rođeno pet djevojčica i dva dječaka

ČITANJE: 2 minute

U Banjaluci je juče rođeno sedam beba, pet djevojčica i dva dječaka. Pročitajte i ostale servisne informacije.

Centar javne bezbjednosti Banjaluka:
Dogodilo se jednokrivično djelo: u vezi s drogom.
Javni red i mir je narušen 5 puta (7 prekršaja): 3 tuče, jedno grubo vrijeđanje,  2 ometanja službenog lica lica u radu i jedno pod “ostalo”. Dogodile su se 4 saobraćajne nesreće, jedna sa posljedicama po lica, jedno lice je lakše povrijeđeno.

Stanica hitne pomoći:
Pregledan je 61 odrastao pacijent, 21 djete i obavljeno je 20 kućnih posjeta.

Porodilište:
Obavljeno je 7 poroda, rođeno 7 beba i to: 5 djevojčica i 2 dječaka.

Vatrogasna brigada:
Imala je jednu intervenciju.

Elektrokrajina:
Isporuka električne energije je uredna.
Za danas nema planiranih radova.

Zbog kvara na dalekovodu, jutros od 03,35 časova bez el. energije su ostali potrošači u naselju Rekavice. Kvar će biti otkonjen u toku dana.

Vodovod:
Snabdijevanje grada vodom  je uredno. Kvalitet isporučene vode zadovoljava odredbe Pravilnika o higijenskoj ispravnosti vode za piće.
–    Obavještavamo vas da će se danas 06.11.2016. godine izvoditi radovi na priključenju novog cjevovoda u Ulici Vidovdanska, što će u periodu od  10,00 do 20,00 časova dovesti do privremenog prekida u vodosnabdijevanju potrošača u ulici Vidovdanska.

Prognoza vremena za Banjaluku:
Noć s promjenjljivom oblačnošću uz jak južni vjetar, koji će na momente biti i olujni, i toplo. Ujutro slično, promjenjljivo, nakratko uz povećanu oblačnost i uslove za povremenu slabu kišu. Preko dana i dalje uz jak južni vjetar, promjenjljivo i sa promjenjljivim sunčanim intervalima. Uslovi za „ozbiljnije“ padavine uveče i u prvom dijelu noći na ponedjeljak. Minimalna temperatura vazduha u noći oko 13°C,   jutarnja oko 16°C, a maksimalna dnevna temperatura vazduha oko 22°C.