Vijesti 27.10.2016.

Banjaluka: Rođeno pet djevojčica

ČITANJE: 2 minute

U Banjaluci je juče rođeno pet beba, pet djevojčica. Pročitajte i ostale servisne informacije.

Centar javne bezbjednosti Banjaluka:
Dogodila su se četiri krivična djela: dvije krađe i dva pod “ostalo”.
Javni red i mir je narušen jedan put: pod ” ostalo”.
Dogodilo se dvanaest saobraćajnih nezgoda, tri sa posljedicama po lica u kojima su tri lica lakše povrijeđena.

Stanica hitne pomoći:
Pregledano je: 73 odrasla pacijenta i 19-oro djece, a obavljeno je 15 kućnih posjeta.

Porodilište:
U Kliničkom centru na Odjelu za akušerstvo je obavljeno 5 poroda i rođeno 5 beba: pet djevojčica.

Vatrogasna brigada:
Imala je tri intervencije:  dva požara i jedna tehnička intervencija.

Elektrokrajina

Snabdijevanje Grada električnom energijom jutros je uredno, a zbog izvođenja planiranih radova na elektroenergetskim objektima danas će bez električne energije biti:

U vremenu od 09,00 do 11,00 časova dio ulice Starog Vujadina,
U vremenu od 09,00 do 13,00 časova dijelovi ulica: Jevrejska, Veselina Masleše, Gajeva, Dušana i Vlade Kopanje i Srpskih rudara,
U vremenu od 10,00 do 13,00 časova dijelovi naselja: Krupa na Vrbasu i Kola – Džajića,
U vremenu od 09,00 do 14,00 časova dijelovi ulica: Marka Cara, Franca Šuberta, Trla i Mis Adeline Irbi, te dijelovi naselja: Macanovići, Pajići i Čokorska Polja.

Vodovod:
Snabdijevanje Grada vodom je uredno i kvalitet isporučene vode za piće zadovoljava odredbe Pravilnika o higijenskoj ispravnosti.

Nastavljaju se radovi na prepriključivanju novoizgrađenih cjevovoda u naselju Priječani što će do 28.10.2016. godine u periodu od 08:00 do 18:00 časova dovoditi do privremenog prekida u vodosnabdijevanju potrošača u naseljima: Priječani, Slatina i Šušnjari.

Danas će se izvoditi radovi na novoizvedenom cjevovodu  u naselju Debeljaci što će u periodu od 08:00 do 18:00 časova dovesti do privremenog prekida u vodosnabdijevanju potrošača u navedenom dijelu naselja Debeljaci.

Takođe, danas će biti izvođeni radovi na cjevovodu u Ulici Carigradska što će u periodu od 08:00 do 18:00 časova dovesti do privremenog prekida u vodosnabdijevanju potrošača u navedenoj ulici.

Prognoza vremena za Banjaluku:
Jutro i prijepodne promjenljivo do pretežno oblačno uz postepeno dizanje oblaka, a oko podneva i sa sunčanim intervalima. Poslijepodne više sunčanih intervala ali prohladno. Vjetar sjeverozapadni, slab do umjeren. Jutarnja temperatura vazduha oko 8°C, a najviša dnevna oko 13°C.