Vijesti 31.03.2017.

Banjaluka: Rođeno šest beba, dva dječaka i četiri djevojčice

ČITANJE: 1 minuta

Izvještaj za četvrtak 31. mart, za protekla 24 časa.

Centar javne bezbjednosti Banja Luka

Evidentirano je pet krivičnih djela. Javni red i mir nije narušavan. Dogodilo se šest saobraćajnih nezgoda u kojima nije bilo povrijeđenih lica.

Služba hitne pomoći

Pregledano je 107 pacijenata i obavljeno 28 kućnih posjeta.

Ginekološko – akušerska klinika

Rođeno je šest beba: četiri djevojčice i dva dječaka.

Vatrogasna jedinica

Pet intervencija.

Elektrokrajina

Snabdijevanje grada električnom energijom jutros je uredno. Zbog radova na elektro mreži, planirana su sljedeća isključenja električne energije:

od 08:30 do 15:00 časova – dijelovi naselja: Suturlija, Bukvalek, Donja Kola, Goleši i Galići.
od 09:00 do 12:00 časova – dio Subotičke ulice i Poslovna zona Ramići;
od 09:00 do 14:00 časova – dijelovi ulica: Božidara Adžije, Alekse Šantića, Dujka Komljenovića, Prištinske, Mihajla Petrovića Alasa, Vase Vidovića i Trla i dio naselja Karaula.

Vodovod

Snabdijevanje grada vodom jutros je uredno, a kvalitet isporučene vode zadovoljava odredbe pravilnika o higijenskoj ispravnosti vode za piće.

Od 27. do 31. marta 2017. godine, biće izvođeni radovi na prepriključenju potrošača u ulicama: Zmaj Jovinoj, Vojvode Momčila, Meše Selimovića, Branka Majstorovića i Braće Mažar i majke Marije, što će u vremenu od 8.00 do 18.00 časova, dovesti do mogućih prekida vodosnabdijevanja potrošača u navedenim ulicama.
Zbog radova na cjevovodu u Lazaričkoj ulici, u vremenu od 8.00 do 18.00 časova, privremeno će biti prekinuto vodosnabdijevanje potrošača u navedenoj ulici.

Prognoza vremena RHMZ

Jutro umjereno oblačno i prijatno. Tokom dana pretežno sunčano i još malo toplije. Vjetar slab i promjenljiv, popodne istočni. Jutarnja temperatura vazduha oko 7°C, a najviša dnevna do 23°C.