Vijesti 17.02.2016.

Banjaluka: U tri saobraćajne nesreće četvoro teže povrijeđenih

ČITANJE: 1 minuta
saobracaj

Četiri osobe teško su povrijeđene u tri saobraćajne nesreće koje su se juče dogodile u Banjoj Luci, Srpcu i Mrkonjić- Gradu.

U banjalučkoj ulici Đure Damjanovića došlo je do slijetanja s kolovoza putničkog vozila marke „reno“ kojim je upravljao N.G. (1996.) iz Banje Luke, koji je zadobio lake tjelesne povrede, dok su dva putnika teško povrijeđena i ukazana im je medicinska pomoć u Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske.

Na lokalnom putu u mjestu Razboj Ljevčanski, u opštini Srbac, također je došlo do slijetanje s kolovoza automobila „nisan“ kojim je upravljao V.B.(1994.) iz Srpca koji je u saobraćajnoj nezgodi zadobio teške, a jedna osoba lake tjelesne povrede, saopćeno je danas iz Centra javnebezbjednosti Banja Luka.

Tokom jučerašnjeg dana i na regionalnom putu Mrkonjić -Grad – Crna Rijeka, u mjestu Bjelajce, u općini Mrkonjić-Grad, došlo je do slijetanja s kolovoza putničkog vozila marke „džeta“ kojim je upravljao B.Č. (1961.) iz Mrkonjić-Grada koji je  zadobio lake, a jedna osoba teške tjelesne povrede.

Povrijeđenim osobama ukazana je medicinska pomoć u Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske.

(NN)