Magazin 26.10.2015.

Barbika iz Negotina ima 30 godina i 20 plastičnih operacija

ČITANJE: 2 minute
marijana-barbika
Marijana ima samo 30 godina, a već je prošla kroz više od 20 estetskih operacija i danas izgleda kao prava barbika.

U svoje tijelo uložila je, kaže, jedan stan u Beogradu, jer je do sada novo tijelo platila više od 50.000 evra.

Prvu operaciju, povećanje grudi, radila je sa samo 20 godina.

“Još dok sam bila klinka u osnovnoj školi znala sam da ću raditi plastične operacije. Nisam bila zadovoljna svojim grudima, bile su male, i zbog toga sam se osjećala loše. Imala sam psihičke probleme, nisam se samoj sebi dopadala i htjela sam to da promjenim što prije. Sa 16 godina počela sam da štedim za prve silikone. Kada sam sakupila dovoljno novca, imala sam 20 godina i otišla da povećam grudi. Odmah poslije operacije osjećala sam se sjajno. Bila sam kao nova i zaljubila sam se u sebe”, počinje svoju priču Marijana, koja je do prije nekoliko godina živjela u Negotinu, a sada živi u Njemačkoj gdje radi kao menadžer.

Ona zarađuje dovoljno da može da finansira brojne estetske zahvate koje radi uglavnom u Beogradu. Ono što Marijana nije znala je to da će se na plastične operacije i “savršeno” tijelo, kako ona kaže, ubrzo navući.

“Par godina kasnije uradila sam dvije operacije nosa jer sam htjela da bude savršen. Poslije toga četiri liposukcije na nogama, struku i stomaku. Zatim sam radila ubrizgavanje masnog tkiva u obraze, povećala sam zadnjicu i zatezala sam očne kapke. Nakon nekoliko godina od prve operacije, ponovo sam povećala grudi, jer mi se činilo da nisu dovoljno velike”, priča Marijana barbika.

Rekordni broj zahvata radila je na usnama – čak 10!

“Nedavno mi se pojavila jedna bora i morala sam odmah da je uklonim botoksom. Sada gotovo da ne mogu da podnesem da mi je neki dio tijela nesavršen, i čim mi se nešto ne dopada idem na korekciju. Ne smeta mi što me pojedini ljudi osuđuju, kažu da sam plastična. Moj dečko i prijatelji me podržavaju u svemu”, kaže ova mlada žena.

Idealna figura za nju je, kaže, tijelo pjevačice Jelene Karleuše.

“Ona super izgleda i kao i ja, liči na barbiku”, kaže kroz smijeh Marijana, i dodaje da, ako jednog dana bude imala ćerku, ne bi je podržala da stavlja silikone.

(Blic.rs)