Politika 22.04.2021.

Bato Carević i delegacija Budve posjetili SPS u Banjaluci

ČITANJE: 1 minuta

Delegacija grada Budva, na čelu sa Markom Batom Carevićem danas je posjetila prostorije SPS u Banjaluci, gdje su se sastali sa predsjednikom Goranom Selakom i predstavnicima rukovodstva partije.

Razgovaralo se o nastavku saradnje i inicijativi koju je SPS uputio gradskim vlastima o bratimljenju Budve i Banjaluke. Carević je domaćinima poželio sreću i uspješan rad u periodu koji dolazi.

– Prije svega, želim vam mnogo uspjeha kao mladim ljudima i mladoj političkoj organizaciji sa jasnim ciljevima i kao prijateljima.

Inicijativa o bratimljenju Budve i Banjaluke je velika stvar za sve nas i biće nam čast da zajedno sa Banjalukom radimo na zajedničkom razvoju i napretku – poručio je Carević.

Predsjednik SPS Goran Selak izrazio je zadovoljstvo zbog činjenice da je Carević sa delegacijom Budve posjetio SPS i Banjaluku na Dan grada, te poručio da su saradnja, sabornost i građenje mostova među ljudima
ključne politike SPS.

– Onih koji dijele ljude imamo i previše. Zato je naša politika da spajamo i okupljamo prijatelje, da radimo složno na zajedničkim ciljevima. Budva i Banjaluka imaju sjajne ljude i imamo mnogo toga da ponudimo jedni drugima, od saradnje u oblasti kulture do razmjene iskustava i zajedničkih projekata. Zato nam je velika čast što smo na današnji dan ugostili našeg prijatelja Batu Carevića i delegaciju Budve i što smo i zvanično pokrenuli priču o saradnji naša dva grada – istakao je Selak.

(E.M)