Magazin 07.10.2015.

Bebisiterka imala seks sa jedanaestogodišnjakom, a njen izgovor vrijeđa razum

ČITANJE: 2 minute
bejbisiterka
Dvadesetjednogodišnja Džejd Hat, koja je imala seks sa 11-godišnjakom kojeg je trebalo da čuva, pošteđena je zatvora nakon što je otac djeteta stao u njenu odbranu.

On je na sudu izjavio da njegov sin “obožava seks” i da je za njega seks sa Džejd Hat, koja ga je zavela kad je izostao sa nastave, “još jedna recka na zidu”. Sudija je suspendovao presudu na osnovu njene “nezrelosti” i zato što je žrtva neuobičajeno zrela, čime se “smanjuje razlika u godinama”.

Tužilac Hana Skvajer izjavila je u Kraljevskom sudu Engleske i Velsa da je “okrivljena bila prijateljica dječakovog oca, s kojim je imala i kratku seksualnu vezu.

“Zamolio bi je da pričuva njegovog sina, što je ona i uradila šest ili sedam puta, a jednom je počinila taj prestup”, rekla je ona.

“Bio je dan i dječak je izostao s nastave. Okrivljena je došla oko 11.30 h. Dječak je ležao, ona je sjela na njega, skinula se, a zatim je svukla i njega”, nastavila je ona.

“Uslijedio je seks. Prema njegovim riječima, trajao je prilično kratko – oko 45 sekundi. Rekla mu je da je uživala, a on je je odgovorio da nije zato što je to pogrešno.”

Skvajerova kaže da je otac primjetio da djevojka ima masnicu na vratu i pročitao poruke koje je slala njegovom sinu i tako saznao šta se desilo.

Hatova je uhapšena i priznala krivicu za seksualni odnos sa dječakom, ali je izjavila i da joj je dječak rekao da ima 15 godina.

Branilac Rob Ros izjavio je da je njegova klijentkinja sitna, nezrela djevojka, a žrtva veoma napredna za svoje godine, što je potvrdio i dječakov otac.

“Znam da joj je rekao da ima 15 godina. Izgleda stariji nego što jeste. Opsjednut je seksom. Sigurno je bio u potpunosti raspoložen za to iskustvo i on ga vidi kao još jednu recku na zidu”, izjavio je on.

Branilac je istakao da Džejd Hat, koja se u djetinjstvu dvije godine liječila od leukemije, “sigurno ne funkcioniše na nivou 20-godišnjakinje” i da je priznala policiji šta se dogodilo.

Sudija Kraljevskog suda je izjavio da je riječ o izuzetnom slučaju i da će postupiti izvan uobičajenih zakonskih okvira.

“Pošto sam pročitao cjeolukupnu dokumentaciju, sasvim je jasno da je on zreli 11-godišnjak, a vi ste nezrela 20-godišnjakinja, čime se razlika u godinama smanjuje”, zaključio je on i izrekao okrivljenoj šestomjesečnu uslovnu kaznu i zabranio kontakt s dječacima bez nadzora.

(Blic.rs)