BEGIĆ: Ako je ijedan Banjalučanin pogrešno protumačio moj čin, ja mu se izvinjavam

Lider mladih PDP-a Banjaluka Ivan Begić, koji je jutros postavio saobraćajni znak ,,zabrana prolaza za pješake” oglasio se na optužbe, kako ih je nazvao, režimskih medija.

– Ne daj Bože da sam ikada imao namjeru povrijediti bilo koju žrtvu. Kao građevinac sam dao više doprinosa spriječavanju mogućih posljedica zemljotresa nego kompletan SNSD u zadnjih 20 godina, jer ne ubija zemljotres, već zgrade napravljene na kumovskim i rodbinskim tenderima, poručio je Begić.

Begić objašnjava da se većina novih objekata radi sa minimalnim koeficijentima sigurnosti i skoro pa nepostojećom zaštitom od zemljotresa.

– Jedini koji ovdje nešto skrnave su gospoda iz RTRS-a, ATV-a i SNSD-a sa svojim portaloidima i političarima sa smetlišta istorije poput Rajka Vasića. Oduzeli ste nam život dostojan čovjeka, skrnavite nam slobodu kretanja, slobodu misli, slobodu mirnog okupljanja, sad vam tobože problem komad papira koji razotkriva vaše licemjerstvo, samovolju i teror. Sankcionišite Miloša Bandića, pa ćemo pričati onda na ravne časti. Ako je ijedan Banjalučanin pogrešno protumačio moj čin razotkrivanja vaše sramote ja mu se izvinjavam! Vas kvazi novinari molim da prestanete sa svojim tumačenjima istine po šablonu SNSD-a, zaključio je Begić.

VIŠKOVIĆ: Evropski brendovi sve više zainteresovani za otvaranje fabrika u Srpskoj

Predsjednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković ocijenio je da je Vlada u prvoj godini mandata imala dobre rezultate što potvrđuju i podaci o najvećem broju zaposlenih od nastanka Republike, rastu prosječne plate koja je prvi put izjednačena sa zaradom u Federaciji BiH, većoj pokrivenosti uvoza izvozom i povećanju budžeta koje je omogućilo rast plata, penzija

Servisne informacije za 15. decembar

Servisne informacije za subotu, 14. decembar 2019. godine: Policijska uprava Prema podacima sa kojima raspolaže ovo Područno odjeljenje za posljednja 24 časa u Banjaluci se dogodilo jedno krivično djelo, a javni red i mir je narušen dva puta. Dogodilo se 10 saobraćajnih nezgoda u kojima su tri lica lakše povrijeđena. Služba hitne pomoći U službi