Bekamovi “teški” 500 miliona!

beckham-family-600x450

Najnovija istraživanja vrijednosti brenda Bekamovih, koji između ostalog uključuje unosne proizvode, modne ugovore i kreacije za modne piste, pokazuju da je riječ o vrijednosti u iznosu od 500 miliona funti (690 miliona evra).

Marketinšku vrijednost članova ove porodice – nekadašnjeg kapitena engleskog fudbalskog tima Dejvida Bekama, modne dizajnerke Viktorije i njihove djece – Bruklin, Romeo, Kruz i Harper, izračunala je London School of Marketing.

Njihova godišnja zarada iznosi između 30 do 40 milina funti, a milioni im dolaze iz tri glavna izvora: Footworks, gdje spadaju stvari vezane za Dejvidovu karijeru u sportu, Beckham label koji se odnosi na reklamne ugovore i Beckham Ventures, što podrazumijeva segment vezan za Viktorijine aspiracije u svijetu mode.

Trenutka vrijednost Footworks iznosi 150 miliona funti, Beckham label “tričavih” 70 miliona funti i Beckham Ventures 60 miliona, prenijeli su statistike iz londonske marketinške škole.
I dok su roditelji glavni u doprinošenju bogatstva Bekamovih, njihova djeca se tek probijaju u svijetu biznisa, gdje stvaraju marketinške brendove od svojih postignuća.

Bruklin (16) ima 4.4 miliona pratioca na Instagram stranici i nedavno se pojavila na naslovnoj strani za Miss Vogue.
“Brend Bekamovih je izrazito uspješan u svijetu marketinga i reklama, čak i puko pominjanje njihovg imena uz neki drugi brend je događaj koji privlači pažnju”, rekao je Anton Dominik, direktor marketinga u pomenutoj školi u Londonu.

“Ono šta je posebno ineteresantno je da je porodično ime jednako uticajno kao i bilo koji individualni član porodice”, dodao je Dominik.
S obzirom na to da svi članovi porodice rade “punom parom”, nije ni čudo što im je vrijednost pola milijarde.

(Mondo.rs)

PORUKA SUZANE RADANOVIĆ Majka Davida Dragičevića nazvala opozicionare “bagrom”

Imam nešto da poručim „opoziciji“. Vidim da se pokušavaju uvući među članove „Pravde za Davida“, kao oni bi da pomognu narodu, napisala je na Fejsbuku Suzana Radanović, majka ubijenog mladića Davida Dragičevića. – E, ovako, izbore ste dobili na konto pravde za Davida i predali svojim jaranima u poziciji, vidjeli smo šta se poslije dešavalo.

DODIK U MAĐARSKOJ: Srpska slijedi Srbiju, neće pristati na članstvo u NATO-u

Predsjedavajući Predsjedništva BiH Milorad Dodik izjavio je danas u Budimpešti na sastanku sa predstavnicima Srba u Mađarskoj da Republika Srpska slijedi Srbiju i da neće pristati na članstvo u NATO. On je istakao daje NATO bombardovanje Srpske i Srbije ostavilo posljedice i ukazao na to da je došlo do povećanja broja malignih bolesti i kod

ZAVRŠEN MEMORIJALNI TURNIR RADIVOJ KORAĆ: OKK Beograd najbolji u Banjaluci

Košarkaši OKK Beograd pobjednici su 16. memorijalnog turnira Radivoj Korać “Banjaluka 2019” za igrače do 21 godine, a osim odlične igre beogradskom tima turnir u Banjaluci obilježio je lom noge Danila Vukajlovića. Drugo mjesto na turniru, koji je završen u nedjelju, zauzela je aleksandrovačka Igokea, treći banjalučki Borac, a četvrti Ruki, takođe iz Banjaluke. “Dvije

MUP RS uveo novi servis za građane, dostupna čet bot aplikacija na Viberu (VIDEO)

Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srpske uveo je nove servise namijenjene građanima putem čet bota (chat bot) aplikacije na Viberu. U razvoju ove aplikacije korištene su dvije digitalne tehonologije – chat bot i QR kod, a komunikacija je u potpunosti zaštićena. Chat bot je vid vještačke inteligencije koja omogućava direktnu komunikaciju između korisnika i pružaoca usluge,

CVIJANOVIĆEVA SA BRNABIĆEVOM Saradnja RS i Srbije na visokom nivou

Predsjednik Republike Srpske Željka Cvijanović istakla je danas tokom razgovora sa predsjednikom Vlade Srbije Anom Brnabić da je institucionalna saradnja Srpske i Srbije na izuzetno visokom nivou, te izrazila zadovoljstvo zbog toga da zajedničke projekte realizuju predviđenom dinamikom. Cvijanovićeva je na sastanku, kojem je prisustvovao i predsjednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković, navela da je

UJEDINJENA SRPSKA Pisali PIK-u, traže da izborna volja građana RS bude ispoštovana

Ujedinjena Srpska traži od Upravnog odbora Savjeta za sprovođenje mira /PIK/ da pomogne da bude ispoštovana izborna volja građana Republike Srpske i što prije otklonjena blokada formiranja Savjeta ministara, te pokrenut rad Parlamentarne skupštine BiH. Ova partija je u pismu PIK-u podsjetila da su građani Srpske izabrali svoje predstavnike na nivou BiH, ali da osam

AKADEMIJA UMJETNOSTI Izložba likovnih radova, dodjela diploma i obilježavanje Svjetskog dana muzike

Godišnja završna izložba radova studenata likovnih umjetnosti Akademije umjetnosti Univerziteta u Banjaluci biće održana u srijedu, 19. juna, i imaće humanitarni karakter, najavila je dekan Akademije umjetnosti Sanda Dodik. Dodikova je istakla da će sredstva koja će biti prikupljena od prodaje studentskih radova biti uplaćena za pomoć istraživačkom radu na usavršavanju lijeka za Laforinu bolest.