Region 12.05.2021.

Beogradski mediji o samoubistvu oca banjalučke starlete: “Naručio prostitutku, došla mu ćerka”

ČITANJE: 2 minute

Otac Božane Vujinović Božo Vujinović ubio se kada je saznao da je mu je ćerka prostitutka, ekskluzivno saznaje Kurir.

Kako se spekuliše po banjalučkim, ali i beogradskim krugovima, Vujinović je oduzeo život tako što je pucao sebi u glavu jer nije mogao da podnese to što mu se naslednica bavi najstarijim zanatom.

Nakon što je redakcija Kurira saznala za ovu tragediju koja se pre desetak godina desila jednoj od najpoznatijih Plejboj zečica, kontaktirali su sa njom i objasnili joj detalje u koje je upućena ta redakcija. Međutim, ona nije želela da govori o nesreći roditelja.

– Nemam komentar – poručila je Božana, inače i bivša devojka Ace Lukasa.

Dve verzije

Iako je njen otac pravu istinu odneo u grob, dve su verzije tog događaja. Prema rečima njenih koleginica iz posla, Božo je zapravo bio taj kome su prijatelji na zabavu doveli devojke za provod, a među kojima je bila i njegova naslednica. Kada ju je ugledao na vratima, bio je šokiran, jer nije očekivao da će mu ćerka doći u postelju. Tu noć ju je oterao kući, a ubrzo je izvršio samoubistvo.

S druge strane, govori se da ju je upravo otac zatekao na šipci u jednom lokalu u Banjaluci gde je i počela svoju karijeru. Tada su mu prijatelji rekli da mu je ćerka animir dama u javnoj kući, te je on sa pištoljem u ruci došao i uverio se u to. Surovu istinu nije mogao da podnese i pred svima je izvršio samoubistvo. O tome je tada brujala cela Bosna. Porodična tragedija je Božaninu porodicu zavila u crno. Ona je godinama sebe krivila za nesreću i smrt roditelja, ali je nastavila da se bavi tim poslom, navodi Kurir.