Magazin 25.03.2016.

Beogradski rokenrol bend „Hypnotized“ promovisao novi singl „Marta“

ČITANJE: 1 minuta
2016-03-24_21-05-28DSC_3646
U prepunoj galeriji Štab veliki broj poznatih i beogradske rok elite uživao uz zvuke pravog rokenrola

Beograd, 25. mart 2016. – Beogradski rokenrol bend „Hypnotized“ predstavio je spot za pesmu “Marta”, drugi singl sa novog albuma koji će biti objavljen tokom ove godine. Spot koji ruši sve produkcijske klišee našeg regiona i donosi pravi rokenrol zvuk premijerno je prikazan u sinoć u prepunoj galeriji Štab. Šira publika imaće priliku da premijeru spota pogleda u ponedeljak 28. marta u 20 časova na MTV-u.

Sastav „Hypnotized” za kratko vreme privukao je veliku pažnju javnosti i ljubitelja pravog rok zvuka. Značajan uspeh postigli su donevši svetske standarde iz audio i video produkcije na domaće prostore. Spot za pesmu “Marta” potpisuju kontroverzni američki režiser Mark Nava i poznati švedski editor Robin Siwe koji, između ostalog, sarađuje i sa svetski proslavljenom grupom “Prodigy”, Madonom i “Daft punk”-om.

Studijskom albumu koji najavljuju singlovi “Kreten” i ”Marta” prethodila su dva uspešna albuma “Big Natural” iz 2010. i ”Nema nazad” iz 2013. godine. O uspehu sastava “Hypnotized” govori i činjenica da su nastupali na najvažnijim regionalnim muzičkim festivalima kao što su “Exit”, ”Supernatural”, ”Beer Fest”, „Guča“, ”Pivo Fest”, ”Lake Fest” i brojnim drugim. Sastav je osnovan 2008. godine u Beogradu i čine ga šestorica muzičara: dva vokala, dve gitare, bas i bubanj.

(PR)