Besplatan kurs meditacije u Banjaluci

Besplatani kurs meditacije, koji je dio programa udruženja za meditaciju i osobni razvoj Brahma Kumaris i održava se u preko 130 zemalja na skoro svakom jeziku, biće održan i u Banjaluci od 18. do 21. januara.

Voditeljica kursa je Marina Cavić koja je već duži niz godina učiteljica i voditeljica seminara na razne teme ličnog razvoja – kako savladati ljutnju, upravljanje stresom, pozitivno razmišljanje, povezivanje s unutarnjim mirom i bezuvjetna radost. Ovim putem posjećuje i Banjaluku sa ciljem da kreira publiku koja bi bila voljna naučiti više o tome:

  • Kako stvoriti unutarnji mir i savladati stres
  • Kako zadobiti snagu za svakodnevni život
  • Važnost i utjecaj misli
  • Ko sam ja? Šta je moja svrha
  • Šta je neograničen Izvor snage i energije? Kako se povezati sa njim?
  • Kako primjeniti praktične vježbe meditacije?

Svi oni koji su zainteresovani i žele prisustvovati ovom tipu radionice trebaju se prijaviti na email: [email protected] ili sms porukom na: 065-566-989 .
Radionice će se održavati u holističkom centru „Ananda“ na adresi Braće Mažar i Majke Marije 70 A.

Fudbaleri Borca krenuli sa pripremama, čeka se Boateng

Prozivci u Fudbalskom klubu Borac koju je obavio trener Darko Vojvodić prisustvovala su 34 igrača, među kojima su i novajlije iz Voždovca Aleksandar Mirković i Aleksandar Pajčin koji se u banjalučkom prvoligašu nalaze na probi. 

ISKORISTITE NEODOLJIVU M:TEL PONUDU: HBO sadržaji za hladne januarske dane

Najbolji odmor nakon novogodišnjih tulumarenja, upravo je onaj koji ćete provesti u svom domu uz dobre filmove i serije. A za vaše potpuno uživanje ispred TV ekrana pobrinuo se i m:tel sa svojom aktuelnom ponudom za nove i postojeće korisnike TV Paketa – besplatan HBO dodatni paket koji možete da aktivirate do kraja januara i