Magazin 05.06.2019.

Besplatne radionice za djecu i mlade

ČITANJE: 1 minuta

Udruženje građana “Zdravo da ste” Banja Luka će tokom mjeseca juna ove godine realizovati radionice fudbala, košarke, samoodbrane, joge za djecu, plesa te kreativnu radionicu.

Sve aktivnosti su besplatne i dio su projekta “Mjesne zajednice prijatelji djece – klubovi za djecu i mlade” koji se realizuje u partnerstvu sa Gradom, a u okviru Regionalnog programa lokalne demokratije na Zapadnom Balkanu – ReLOaD, koji finansira Evropska unija (EU), a realizuje Razvojni program Ujedinjenih nacija (UNDP).

– Cilj projekta je unaprijediti kapacitete i uslove zajednice da adekvatno odgovori na probleme i potrebe djece i mladih putem kreiranje sadržaja za kvalitetno provođenje slobodnog vremena i razvoja pozitivnih životnih vještina – kažu u udruženju „Zdravo da ste“.

Radionice će biti održane prema sljedećem rasporedu: ponedjeljkom – mjesna zajednica Bulevar (Simeuna Đaka 15); utorkom – mjesna zajednica Borik (Bulevar vojvode Živojina Mišića 25); srijedom – mjesna zajednica Obilićevo (Cara Lazara 52); četvrtkom- mjesna zajednica Starčevica (V.Đ.Kecmanovića 1); petkom – mjesna zajednica Centar 1 (Sime Šolaje 7). Sve radionice počinju u 18.30 časova i namijenjene su djeci uzrasta od 10 do 18 godina. Više informacija putem telefona broj 051/465 590, ili elektronskom poštom na [email protected]