Sport 20.08.2015.

Besplatni časovi ronjenja u RK “Delfin”

ČITANJE: 1 minuta

delfin

Ronilački klub “Delfin” iz Banjaluke predstojećeg vikenda realizuje drugu fazu projekta sportsko-rekreativno ronjenje za djecu i roditelje.

Kako su saopštili iz ovog kluba, projekat, čija je realizacija započela 15. avgusta, naišao je na odličan prijem kod građana, te su pozvali sugrađane da učestvuju i u završnici ovog projekta.

Učešće građana je besplatno, a pravo učešća imaju porodice, odnosno roditelji (jedan ili oba roditelja) sa djecom uzrasta od 12 do 17 godina. Uslov za učešće u projektu jeste da kandidati znaju plivati.

U subotu, 22. avgusta, sa početkom u 11 časova u prostorijama kluba, pored motela “Ortodoks”, biće održane radionice odnosno teoretski dio nastave, dok će praktični dio biti organizovan naredni dan, 23. avgusta u 18 časova na bazenima “Fortuna”. Taj završni dan planirano je i takmičenje svih učesnika (ekipa-porodice) u disciplini podvodne vještine, dodjela diploma i nagrada, te snimanje promotivnog spota.

Svu neophodnu opremu i ostala materijalno-tehnička sredstva obezbijediće RK „Delfin“, a prijave i sve ostale informacije zainteresovani mogu da dobiju putem brojeva telefona: 065/173-180 i 065/140-313, zatim putem elektornske pošte: [email protected] i Fejsbuk stranice kluba.

Ovaj projekat je jedan od onih koji su izabrani putem javnog poziva grada Banjaluka za sufinansiranje projekata iz oblasti sportske rekreacije.