Besplatni časovi ronjenja u RK “Delfin”

delfin

Ronilački klub “Delfin” iz Banjaluke predstojećeg vikenda realizuje drugu fazu projekta sportsko-rekreativno ronjenje za djecu i roditelje.

Kako su saopštili iz ovog kluba, projekat, čija je realizacija započela 15. avgusta, naišao je na odličan prijem kod građana, te su pozvali sugrađane da učestvuju i u završnici ovog projekta.

Učešće građana je besplatno, a pravo učešća imaju porodice, odnosno roditelji (jedan ili oba roditelja) sa djecom uzrasta od 12 do 17 godina. Uslov za učešće u projektu jeste da kandidati znaju plivati.

U subotu, 22. avgusta, sa početkom u 11 časova u prostorijama kluba, pored motela “Ortodoks”, biće održane radionice odnosno teoretski dio nastave, dok će praktični dio biti organizovan naredni dan, 23. avgusta u 18 časova na bazenima “Fortuna”. Taj završni dan planirano je i takmičenje svih učesnika (ekipa-porodice) u disciplini podvodne vještine, dodjela diploma i nagrada, te snimanje promotivnog spota.

Svu neophodnu opremu i ostala materijalno-tehnička sredstva obezbijediće RK „Delfin“, a prijave i sve ostale informacije zainteresovani mogu da dobiju putem brojeva telefona: 065/173-180 i 065/140-313, zatim putem elektornske pošte: [email protected] i Fejsbuk stranice kluba.

Ovaj projekat je jedan od onih koji su izabrani putem javnog poziva grada Banjaluka za sufinansiranje projekata iz oblasti sportske rekreacije.

PREPRODAVAO DROGU Optuženom ni traga ni glasa

Ognjen Ćutković, koji je bio osuđen na šest i po godina zatvora zbog šverca drogom, već drugi put se nije pojavio na ponovljenom suđenju u Okružnom sudu u Banjaluci. Postoji bojazan da je pobjegao iz BiH, zbog čega bi za njim mogla biti raspisana i potjernica. Sudija Snježana Kudrić istakla je da će Ćutkoviću biti

Servisne informacije za 16. septembar

Servisne informacije za ponedjeljak, 16. septembar 2019. godine: Policijska uprava Prema podacima s kojima raspolaže ovo Područno odjeljenje na teritoriji grada u protekla 24 sata zabilježeno je šest krivičnih djela. Javni red i mir narušen je četiri puta, dok je prekršaja bilo 16. Desilo se šest saobraćajnih nezgoda u kojima je jedno lice lakše povrijeđeno.

Prevrnuo se automobil u banjalučkom naselju Zalužani

U banjalučkom naselju Zalužani došlo je do saobraćajne nezgode kada se prevrnuo automobil zbog čega je saobraćaj malo usporen na ovom dijelu puta, saznaju “Nezavisne” Kako saznajemo, na sreću, u ovom udesu nema povrijeđenih osoba. U Policijskoj upravi Banjaluka potvrdili su nam da je došlo do nezgode, ali nisu mogli da daju više detalja. “Dobili

Smjena generacija na banjalučkoj stranačkoj sceni

Ne tako davno, uoči lokalnih izbora 2016, Igor Radojičić bio je gotovo jedini relevantni političar na gradskom nivou, među kandidatima za vodeće funkcije, kojeg je većina glasača u Banjaluci percipirala kao, još uvijek, relativno mladog. Danas, godinu dana prije narednog odmjeravanja snaga, situacija je prilično izmjenjena, pa aktuelni gradonačelnik, u poređenju sa ostalim kolegama koji