Vijesti 08.02.2017.

Besplatno savjetovanje o klimatskim promjenama

ČITANJE: 1 minuta

Drugo besplatno savjetovanje građana u okviru projekta “Energetske večeri sa građanima Banjaluke” biće održano sutra, 9. februara, sa početkom u 18h u prostorijama Inovacionog centra Banja Luka.

Tokom savjetovanja govoriće se o klimatskim promjenama i ekstremima izazvanim klimatskim promjenama na lokalnom nivou – u Banjaluci.

Predavanje “Ekstremi u Banjaluci izazvani klimatskim promjenama” održaće dr Goran Trbić, sa Prirodno – matematičkog fakulteta Univerziteta u Banjaluci.

Centar za razvoj i podršku (CRP) iz Tuzle i EFEKT mreža, u saradnji sa ENKON d.o.o za energetski i ekonomski konsalting Banja Luka, treću godinu zaredom organizuje Energetske večeri sa građanima Banjaluke, Tuzle i Mostara s ciljem savjetovanja i edukacije građana iz oblasti energetske efikasnosti i zaštite okoline.

Ovogodišnje Energetske večeri sa građanima Banjaluke biće održane u toku februara i marta svakog četvrtka od 18h, u prostorijama Inovacionog centra Banja Luka (Dr Mladena Stojanovića 4).

Energetske večeri sa građanima su besplatne za sve zainteresovane građane a članovi CRP-a i EFEKT mreže će, uz predavače, biti na raspolaganju građanima za pitanja i savjete.