BESPLATNO UČEŠĆE Škola sinhronizovanog plivanja u Banjaluci

Akademija sinhronizovanog plivanja (Plivački klub VRBAS Banjaluka) organizuje treću Sinhro školu Banjaluka 2019. u periodu od 30.05. do 03.06.2019. godine na bazenima Wellness centra Fortuna Banjaluka.

Sinhro školom Banjaluka 2019. Akademija sinhronizovanog plivanja želi da svim učesnicama pruži jedinstveno iskustvo i doživljaj treninga sinhronizovanog plivanja kroz učenje osnovnih i naprednih vještina ovog olimpijskog sporta.

Sinhronizovano plivanje je sport koji u sebi sadrži elemente plivanja, plesa i gimnastike. Osim što utiče na razvoj zdravog i lijepog ženskog tijela, sinhronizovano plivanje daje i mnogo zabave, a djevojčice stiču osjećaj za muziku, za lijepo, ostvaruju sklad duha i tijela.

Kroz pet dana Sinhro škole Banjaluka 2019. sve zainteresovane učesnice, uz jedini preduslov da znaju plivati, proći će treninge elemenata sinhronizovanog plivanja.

Treninzi će se održavati u večernjim časovima, a program škole je sljedeći:

30.05.2019. – Upoznavanje, kondicioni i trening gimnastike
31.05.2019. – Plivački i trening skokova u vodu
01.06.2019. – Trening elemenata sinhronizovanog plivanja(položaji i pokreti)
02.06.2019. – Trening figura sinhronizovanog plivanja
03.06.2019. – Završna revija i dodjela diploma

Učešće na Sinhro školi Banjaluka 2019. je besplatno, a svi zainteresovani se mogu prijaviti putem brojeva telefona 065/ 33 99 22 i 065/ 489 615, putem inboxa Facebook stranica Plivački klub Vrbas Banjaluka i Akademija sinhronizovanog plivanja, kao i putem Instagram profila asp_synchro_banjaluka.

Budite dio jedinstvenog dogadjaja Akademije sinhronizovanog plivanja Banjaluka. Prijavite se i uplovite u ljeto uz mnogo muzike, zabave, plesa i plivanja u nezaboravnih pet dana Sinhro škole Banjaluka 2019.

BOLJI PLASMAN PROIZVODA IZ SRPSKE: Višković prisustvovao otvaranju izložbenog sajma u Lincu

U Lincu je otvoren izložbeno – prodajni sajam, koji, u saradnji sa Predstavništvom Republike Srpske u Beču, organizuje Područna privredna komora Banjaluka.   Oko 35 privrednih društava iz Srpske imaće mogućnost da pojača plasman svojih proizvoda na tržištu Austrije, ali i Njemačke i Češke. Predsjednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković prisustvovao je svečanom otvaranju izložbeno-prodajnog salona

ZIJAH SOKOLOVIĆ NA DJEČIJEM SAJMU U BANJALUCI Zabava za najmlađe uz Zijaha Sokolovića i omiljene Vitalia proizvode

Najveća domaća mljekara Mlijekoprodukt, biće jedan od učesnika Dječijeg sajma koji će se održati 25. i 26. maja 2019. godine u Dvorani “Borik” u Banjaluci. Mlijekoprodukt je pripremio raznovrstan sadržaj za djecu i cijelu porodicu koje očekuje odlična zabava. Mališani će na zabavan način na Vitalia štandu moći da nauče više o mlijeku zahvaljujući interaktivnoj

UKC RS: Ključni problem u nabavci lijekova – Zakon o javnim nabavkama BiH

Univerzitetski klinički centar /UKC/ Republike Srpske saopštio je da ima obezbijeđen novac za nabavku sredstava i lijekova za normalno funkcionisanje, ali da, zbog komlikovanih zakonskih procedura, nije u mogućnosti da ga iskoristi, te da je ključni problem u sprovođenju Zakona o javnim nabavkama BiH i u Kancelariji za razmatranje žalbi. Iz UKC-a pojašnjavaju da Kancelarija

REKORD U APRILU Usluge Aerodroma Banjaluka koristilo 12.500 putnika

Aerodrom Banjaluka zabilježio je 12.460 putnika u aprilu i to je rekord ovog aerodroma, pokazuju podaci Direkcije za civilno vazduhoplovstvo BiH. Osim toga, u prva četiri mjeseca banjalučki aerodrom ima najveći rast prometa putnika od svih aerodroma u Bosni i Hercegovini, i to za čak 702,5 odsto. Tako je u ovom periodu bilo 39.065 putnika,