Politika 17.02.2021.

BEZ PODRŠKE ODBORNIKA: Propao i drugi pokušaj imenovanja Milade Šukalo za zamjenika gradonačelnika

ČITANJE: 1 minuta

Milada Šukalo koja je bila prijedlog gradonačelnika Draška Stanivukovića za njegovog zamjenika, nije izabrana na ovu funkciju.

Na današnjoj sjednici Skupštine grada ona nije dobila potrebnu većinu kako bi bila izabrana za zamjenika gradonačelnika Banjaluke.

Kako saznaje “Srpskainfo” odbornici vladajuće koalicije su bili suzdržani po ovom pitanju.

Milada Šukalo: Priključiću se Stanivukovićevom timu

Bez obzira na ove opstrukcije koje smatram političkim, a nikako ličnim, u čemu i tražim opravdanje za odbornike koji su ostali suzdržani na prihvatanje prijedloga mene kao zamjenice gradonačelnika, vjerujem da će građani prepoznati i znati da ocijene njihov stav sa aspekta koliko su takvim činom naštetili gradu, rekla je Milada Šukalo.

Milada dodaje da, iako nije izabrana za zamjenicu gradonačelnika, rado će se priključiti timu Draška Staniovukovića, piše “Srpskainfo”.

– Ono što mogu da kažem je da ću se ponosno priključiti timu gradonačelnika Stanivukovića kao savjetnik. Želja mi je da sve ono što sam do sada radila kao humanitarni djelatnik i kao neko ko živi ovaj grad, živi za bolji život moje i svačije djece, nastavim, da Banjaluka bude bolja i prosperitetnija. Vjerujem u viziju Stanivukovića – rekla je Šukalo.

Šukalo ističe da je poražavajuće to što odbornici nisu prepoznali kvalitet njene biografije.

– Voljela bih da vidimo biografije tih odbornika i njihovih stručnih lica koja su imenovana na značajne pozicije različitih institucija – rekla je Šukalo.

(N.S)

Oznake: Milada Šukalo