Politika 15.12.2020.

“BIĆE JOŠ IMENOVANJA” Kadru nove stranke Darka Banjca direktorske funkcije u školama i NP “Kozara”

ČITANJE: 1 minuta

Za direktora Nacionalnog paraka Kozara iz Prijedora umjesto Dragana Romčevića iz DNS imenovan je Božidar Nikoletić, koji je kadar nove stranke Darka Banjca.

Ovu informaciju za “Srpskainfo” potvrdio je Banjac.

“On je imenovan i biće u mojoj partiji, to je tačno. Danas treba da registrujem stranku pod nazivom Narodna partija Srpske “, rekao je Banjac.

On je dodao da je Nikoletić prethodno bio direktor preduzeća “Komunalac” iz Kozarske Dubice.

Banjac dodaje da je i direktorica Osnovne škole “Branko Ćopić” iz Prijedora Sanja Munjiza ponovo imenovana na ovu funkciju kao kadar njegove partije.

Olivera Brdar-Mirković, kadar nove stranke Darka Banjca iz direktorske stolice u Osnovnoj školi “Jovan Cvijić” u Brezičanima, prešla je u direktorsku stolicu Ugostiteljsko-ekonomske škole u Prijedoru.

Ona je na toj funkciji zamijenila Valentinu Sovilj. Obje su bile dugogodišnji kadar DNS, te su u posljednjem sazivu zajedno sjedile u skupštinskim klupama kao odbornice DNS.

Banjac poručuje da ovdje nije kraj imenovanju kadrova iz njegove partije.

“Biće vjerovatno još imenovanja. Obaviću razgovor sa ljudima, mnogo ih je ostalo uz mene, kao što su ministar Đorđe Popović, ministarka Senka Jujić, direktori preduzeća, kao što je Memorijalni centar Donja Gradina. Ima ih dosta, da sada ne nabrajam”, zaključio je Banjac za “Srpskainfo”.

(N.S/ Banjaluka.net)