Vijesti 11.01.2016.

Bijeljina: Žena se porodila u liftu

ČITANJE: 1 minuta
hitna
U Bijeljini se sinoć dogodila zaista nesvakidašnja situacija – žena se porodila u liftu.

Naime, prema pisanju bijeljinskih medija, građani su nešto iza 20 sati obavijestili lokalnu Hitnu pomoć da se jedna žena porodila u liftu, u ulici Filipa Višnjića.

Kako je za portal InfoBijeljina kazao Milorad Simić dežurni doktor Hitne medicinske pomoći Doma zdravlja Bijeljina, ekipa ljekara odmah je krenula na mjesto dešavanja po prijemu poziva, a u pomenutoj ulici zatekli su porodilju u završnoj fazi porođaja, nakon čega su majka i beba transportovane do urgentnog centra Bijeljina.

Doktor je takođe istaka da je sinoćnji događaj bio prvi takav u njegovom dosadašnjem radu u službi Hitne pomoći Bijeljina.

Ispred Hitne pomoći sinoć je bio i ponosni otac, koji nije krio zadovoljstvo i zahvalnost prema timu ljekara i tehničara.

– Kad mi je rekla žena da je krenuo porođaj i da je izašlo dijete, pogledao sam i nisam mogao vjerovati, dječije noge se vide. Izgubio sam se, nisam znao šta da radim, telefon mi ispao iz ruke, ali smo se nekako snašli, svastika je pozvala hitnu- kazao je otac Dejan Milovanović, koji je dobio sina.

(NN)