Biznis 23.05.2016.

BIMAL d.d. je mađu najpoželjnijim poslodavcima

ČITANJE: 1 minuta

Od 2002. godine brčanska fabrika BIMAL prerađuje uljarice i na tržiste plasira kvalitetne proizvode u vidu jestivih ulja za domaće potrošače, kao i izvozna tržišta na kojima ostvaruje sve veće prisustvo, ostvarujući tako i konstantan rast i razvoj poslovanja, zbog čega je izabrana za najpoželjnijeg poslodavca u 2016. godini.

Na svečanom proglašenju najpoželjnijih poslodavaca, nagradu u ime kompanije BIMAL primio je pomoćnik Uprave za ekonomska pitanja Ševal Suljkanović. „Ovu veliku i prestižnu titulu kompanija BIMAL je osvojila zahvaljujući uspješnom poslovanju i pozitivnom imidžu, ali i svim zaposlenicima koji u svakodnevnom radu uspješno prenose misiju kompanije i doprinose ostvarivanju postavljenih ciljeva kako kompanije tako i individualnih ciljeva zbog kojih imamo stručne i obrazovane kadrove koji stalno teže usavršavanju, a kompanija im to i omogućava¨, izjavio je Suljkanović prilikom preuzimanja nagrade.

Fabrika BIMAL danas posluje kao najveća proizvodna kompanija Agro-industrijskog kompleksa STUDEN Holdinga u Brčkom, koji broji preko 500 zaposlenika, dok kompanija BIMAL broji 226 stalno zaposlenih radnika. Samo u toku prošle godine u kompanijii je zaposleno 15 novih stručnih osoba.

(PR)