Magazin 08.12.2015.

Bivša supruga preminulog tajkuna pronašla skrivenih 187 miliona funti

ČITANJE: 1 minuta
SKOT JANG
Smrt Skota Janga, koji je prošle godine u decembru pronađen nabijen na šiljke ograde ispred svog stana u Londonu, i dalje izaziva veliku pažnju.

Nakon što je policija zaključila da je riječ o samoubistvu, tokom vremena pojavljivalo se nekoliko teorija o smrti britanskog tajkuna, a jedna od njih je bila da je Jang bio povezan sa jednom od poznatih porodica organizovanog kriminala.

Sada se opet javila i njegova bivša supruga koja tvrdi da je pronašla njegovih sakrivenih 187 milijuna funti, piše Dejli Mejl.

Mišel Jang tvrdi da je novac bio sakriven na britanskim i američkim bankovnim računima, a tvrdi i da nikad nije dobila novac koji joj je pripao brakorazvodnom parnicom.

Skot i Mišel  imali su jednu od najdužih bračnih parnica u Velikoj Britaniji. Poslije sedam godina borbe, sudija je naredio Skotu da dio svoje imovine vrijedne 400 miliona funti prepusti bivšoj supruzi, pa je Mišel 2013. dobila 20 miliona funti.

Tokom suđenja Jang se predstavljao kao propali tajkun koji je zbog pogrešnih poslovnih poteza sve izgubio, a Michelle ga je optuživala da sve izmišlja kako joj ne bi dao ono što joj pripada.

Par je u braku bio 11 godina, a razišli su se 2006. godine. Zajedno su dobili dvije kćeri. U trenutku smrti Skot je živio s djevojkom Noel Reno s kojom je bio u vezi od 2009. godine.

(NN)